almera alacağım

(N15) (N16) Nissan Almera
Kullanıcı avatarı
mfkarakutu
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Almera
Meslek: Reklam Uzmanı

almera alacağım

Mesajgönderen mfkarakutu » 07 Mar 2016, 23:01

merhaba arkadaşlar,

istanbul sancaktepe'den aranıza katılmaktayım. adım muhammet fatih 26 yaşındayım. daha önce mitsubishi carisma aracım vardı fakat sattım. şimdi yeni bir araç almayı düşünüyorum. carisma 2005 turbo dizel alacaktım fakat temiz bulamadım. nissan almera tekna'ları inceledim çok hoşuma gitti ve arayışlarım sonucunda bu siteyi buldum.

Allah kısmet ederse en kısa zamanda bir almera alacağım. 2 tane araç buldum, sizlerin fikirleri önemli benim için. sizce bu araçlar nasıldır?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 982/detay/

bu aracı sorgulattım 2 adet kaza mevcut fakat fiyatları yazmıyor. 2009-2010 yılına ait. km orjinal. sağ taraf hariç araç boyalı öyle diyor sahibi. muayenesinide yeni yaptırmış 2018e kadar muayenesi var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 878/detay/

bu aracı sorgulattım bu araçtada 6 adet kaza var. toplamda 2500 küsür kaza kaydı mevcut. bu araçtada km orjinal.

sizce bu araçlar alınır mı?

teşekkür ederim şimdiden.

Kullanıcı avatarı
oğuzhan
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Almera
Meslek: Akademisyen

Re: almera alacağım

Mesajgönderen oğuzhan » 19 Mar 2016, 20:08

Merhabalar, selamlar. Almera'lar çok güzel ve de parasının hakkını fazlasıyla veren bir araçtır. Size tavsiyem bütçeniz uygunsa biraz daha fazla vererek 25 bin tl civarı ciddi kazası olmayan, kurcalanmamış, temiz bir araç almanız yönünde olacaktır. Zira 20 bin tl civarına satılan araçlar çok fazla km yapmış, birçok değişeni ve boyası olan araçlardır ve ileride size sıkıntı çıkarabilir. Temiz bir Almera bulursanız ve bakımlarını zamanında yaparsanız uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz.

“Nissan Almera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

oto anahtarı