2010 qq 1.5 Dci Tavsiye eder misiniz?

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
vrdrnvrnadam
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Diğer
Meslek: Öğrtmn

2010 qq 1.5 Dci Tavsiye eder misiniz?

Mesajgönderen vrdrnvrnadam » 31 Mar 2016, 23:24

Merhabalar , Selamlar . Öncelikle off road düşünmüyorum.Araç az yakması ve yerden yüksek olmasıyla zaten ün saldı.Siz tavsiye eder misiniz.Mutlak olarak düşünürsek +ları ve -leri nedir ? Şimdiden teşekkürler.Viraj kabiliyeti önemli güvenlik önemli.Parası nedeniyle bu sınıfta araç almak istediğimden eski kasa qq ve eski kasa tucson falan düşünüyorum.Ticari suv hb sedan türlü araç kullandım.Fakat qq yu kullananlardan dinlemek istedim :)

Kullanıcı avatarı
Outlander
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek:

Re: 2010 qq 1.5 Dci Tavsiye eder misiniz?

Mesajgönderen Outlander » 24 Nis 2016, 16:50

Sağından solundan bazi açıklanamayan sesler gelse de 4 yıldır kullanıyorum ve memnunun. Ama iyi inceleyin sizin isteklerinizi karşılıyor mu bakın.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:DD

Kullanıcı avatarı
sametberberoglu
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: Bilgi İşlem

Mesajgönderen sametberberoglu » 30 Nis 2016, 17:19

Ben 2015 1.5 dci tekna sky pack kullaniyorum. Cok memnunum aracimdan.Cokta seviyorum. Arti ve eksi olarak bir yorum yapamayacagim ama suan icin hicbir sikayetim yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Resim

Kullanıcı avatarı
kaan2993
Gold Üye
Gold Üye
Meslek: İnşaat Mühendisi

Mesajgönderen kaan2993 » 01 May 2016, 18:52

bende yaklaşık 3 senedir makyajlı kasa 1.5 dci qashqai var 2010 model ve babamda 9 senedir tucson 2.0 crdi h-matic var. Genel olarak konuşmam gerekirse tucson kahır çekecek ve sert kullanıma daha elverişli bir araba ama fazla yakar viraj kabiliyeti 16" lerden dolajı çok iyi değil bunlara rağmen 4*4 çok geniş iç hacim, ferah ve güzel şanzumanlı bir araba 9 senedir bakımdan bakıma kullandık bir sorun çıkarmadı. Qashqai biraz daha şehirli az yakar benim jantlarım "18 olmasından dolayı gayet iyi viraj alır tucson kadar geniş değil ama cam tavan ferahlık katıyor navigasyon bluetooth var bunlar tucsonda yok. Sonuç olarak kullanma şartlarınız belirleyebilir seçiminizi off road yaparım karlı havada yolda kalmıyım derseniz daha tucson elverişli ama az yaksın biraz daha modern olsun derseniz qashqai yi öneririm.

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

oto anahtarı