Göğüsten Gelen Ses
Re: Göğüsten Gelen Ses
- Taylansancak
- Gold Üye
- Otomobil: Qashqai
- Meslek:
kadmu yazdı:Kardeş servis ve usta adını verebilirmisin.
Sorununuzun ne olduğuyla ilgili ve ne istediğinizi de kapsayan ve kimden talepte bulunduğunuzu da en azından belli ederseniz cevap alırsınız..

2009 Opel Astra H
2013 QASHQAİ 1.5 DCİ BLACK EDİTİON
- Jukefransa
- NissanClubTr
- Otomobil: Juke
- Meslek:
- singlewolf
- Silver Üye
- Otomobil: Diğer
- Meslek:
kadmu yazdı:Sorunu ve çözümü buldum ve giderdim. Titreşim dışarıda meydan geliyormuş. Cam ile sileceklerin olduğu cama temas eden plastik parça motor titreşimi ile arı vızıltısı gibi ses yapıyordu. Piyasada satılan kauçuk izolasyon malzemesini plastik spatula kullanarak cam ile plastiğin arasına silikon gibi boydan boya uyguladım. Malzeme kauçuk olduğundan başarılı sonuç aldım. Ancak dikkat edilmesi gereken malzemeyi taşırmamak. Havayla temas edince reaksiyona girip köpürüyor, plastik parçaların üzerine akıyor ve buradan temizlenmiyor. Benim kullandığım kimyasal beyaz olduğundan o kısım badana gibi boyandı. Bu nedenle siyah tampon boyası uygulamak zorunda kaldım. Camı ve plastik çerçeveyi önce ambalaj bandı ile izole etmek gerekiyor. Servislere de inşallah ışık tutar. K. ÜSTÜNDAĞ
- singlewolf
- Silver Üye
- Meslek:
Jukefransa yazdı:Arkadaşlar göğüsden gelen sesin nedeni kaputu açınca camın hemen altında sol tarafta el pompası gibi avuç içi kadar bir kavçuk tarzı bişey var ve bunu yerine güzelce sabitleyin ayrıca gitmezse yakıt hortumuda sebep oluyor bu sese... juke
kardes merhaba, kornaya basarken tus gicirti sesi gibi ses geliyormu sizde ?? birde gogusten gelen gicirti icin o parcanin resmini gonderebilirmisiniz buraya
MEHMET DURSUN
- singlewolf
- Silver Üye
- Meslek:
TJ320 yazdı:merhaba cam ile göğüs arası veya kapıda trimlerden gelen sesler wd40 ile sonlandırabiliyoruz ben denedim aylar oldu tık yok tavsite ederim wd40 ince bi parçası war hortum gibi dipten eklem (birleşme) yerlerine sıkarsan biraz düzelir diye tahmin ediyorum isterseniz bir deneyin
Kardeş gelen ses görünür yerde değil ki sıkayım

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir