eko 66 tavsiye ederim. yakıtta %30 tasarruf
- ibrahimucan
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: makina muhendisi
- İletişim:
eko 66 tavsiye ederim. yakıtta %30 tasarruf
Akaryakıt tüketiminde yüzde 30 tasarruf sağlayan yeni bir cihaz geliştiren Türk mucit Talat Mollaoğlu, Almanya ve Avusturya'nın gündemine oturdu. Ege Üniversitesi ile İTÜ'nün de onayladığı buluş, egzoz zehrini de azaltıyor. Büyük holdingler, uluslararası patente sahip cihazı almak için sıraya girdi
Akaryakıt tüketiminde yüzde 30 tasarruf sağlayan yeni bir cihaz geliştiren Türk mucit Talat Mollaoğlu, Almanya ve Avusturya'nın gündemine oturdu. Ege Üniversitesi ile İTÜ'nün de onayladığı buluş, egzoz zehrini de azaltıyor. Büyük holdingler, uluslararası patente sahip cihazı almak için sıraya girdi.
kendi sitesinden inceleyebilirsiniz. Maliyeti ucuz bir sistem
Re: eko 66 tavsiye ederim. yakıtta %30 tasarruf
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- ibrahimucan
- Platin Üye
- İletişim:

kullandiginizj belirtmisiniz, fiili olcum yada yol bilgisayari ile eski ve yeni tuketim degerlerinizi paylasir misiniz? Ayrica aracin beygir ve tork degerlerinde bir artis oldu mu ? Ayrica aracin motora zarar verip vermemesi, yeni araclarda garanti bozup bozmamasi, Tuvturk uygunlugu v.s. cok konu var sitede yer almayan
- ibrahimucan
- Platin Üye
- İletişim:
cazzcazzy yazdı:"Tanimak" mecazi anlamdaydi.Siteyi inceledim ama cok amator geldi.Yani su sebillerini yakit ile doldurup iste tasarruf saglanan yakit diye foto dahi gozume carpti.Baska bir baslikta da 1 saat motorun bahsi gecen parca ile calistirilarak 11 lt yerine 9 litre yaktigi yaziyordu.Bu rakamlara gore dusus %18.1 yapar.SiIn mesaj basliginizda %30 gibi bir rakam var.Diger taraftan Motorun rolantide calistirilarak tuketim olculmesi ile hareket halinde olcum arasinda fark olur, dahasi bu olcumu kim nasil ve hangi kosullarda yapmis.
kullandiginizj belirtmisiniz, fiili olcum yada yol bilgisayari ile eski ve yeni tuketim degerlerinizi paylasir misiniz? Ayrica aracin beygir ve tork degerlerinde bir artis oldu mu ? Ayrica aracin motora zarar verip vermemesi, yeni araclarda garanti bozup bozmamasi, Tuvturk uygunlugu v.s. cok konu var sitede yer almayan
kardeşim haklısın. ama şuanda kullanıyor ve memnun olduğum için paylaştım. maliyeti düşük bir cihaz. site basit haklısın. sadece bilgi amaçlı. bir önerin varsa sende paylaşmalısın. değerlendirme yapalım.
“Nissan Sohbet - Laf Lafı Açıyor” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir