YENİ qashqai sahipleri sizleri bekliyoruz

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
kancelik26
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek: Öğretmen

Re: YENİ qashqai sahipleri sizleri bekliyoruz

Mesajgönderen kancelik26 » 29 Mar 2016, 20:02

arkadaşlar oncelikle mrb
2016 tekna skypack 1.6 dci xtronik ile sraniza katildkm.
Allah hepimize kazasiz belasiz kullanmak nasip eylesin.
birkac sorjm olacakti yardkmci olursaniz sevinirim
1- arabayi park ederken P ye aliyorum. fakat P ye aldiktan sonra frenede bastigim icin start- stop devreye giriyor bende araci kapatma tusuna basiyorum. servise sordum böyle arac start- stop devredeyken kapatabilirsiniz bi sıkıntı olmaz diyor. yada istersen kapiyi acin yada emniyet kemerini cikartin start stop devreden cikar ve bu sekilde de kapatabilirsiniz diyor. Hangisi Doğru Park Etme Sekli??
2- arabayi calistiriken ve geri R alırken frene basiyorum. D ye gecerken frene basmiyorum dogru olan bu mu??
3- bizim tekna skypack donanımında cevre gorus sistemi var diye biliyorum arabaya necvox multimedia sistemi takildi. R ye aldığımda sadece geri gorus kamerasi devreye giriyor cevre gorus sistemi yok. acaba neden? tekna skypack te donanimda yok mu? bi ayari mi var?
4- necvox multimediada saat ayarlarından turkey oto. seciyorum saat bir saat geri. bende bir ileriki zaman dilimine aldim. bu nasil duzeltilir?
5- arabayı yeni aldkm. dizel arabam vardi ama dizel otomatik cvt ilk defa kullanacağım Aracla ilgili gerek kullanim gerekse diger tavsiyeleriniz Neler Nelere Dikkat Etmeliyim?

S.Çelik..

Kullanıcı avatarı
enginanil
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: turizm

Mesajgönderen enginanil » 20 Nis 2016, 14:47

Merhaba arkadaşlar,

Ben, eşim ve 2,5 yaşındaki kızımdan oluşan küçük bir aileyiz. Kızımdan dolayı aracım geniş ve bagajının yeterli olması önemli.( bebek arabası vs )
Benim de bir kaç zamandır aracımı değiştirme isteğim var ve Nissan Qashqai 1.2 Xtronic (otomatik) Skypack bayağı ilgimi çekmeye başladı.
Şu an Captiva kullanıyorum, gayet memnunum fakat vergisi,yakıtı,masrafı vs bezdirdi beni. Model yükseltmek yerine farklı bir markayı denemek istiyorum.
Yıllık fazla KM yapmadığım ve sakin kullanıcı olduğumdan ve maddiyattan dolayı dizel otomatik değil de 1.2 Xtronic e yoğunlaştım.
Araştırdığım kadarıyla vergisi düşük, yakıtı benzinli olmasına rağmen ekonomik ve yeni kasalar oldukça başarılı. 1.2 çekmez diyorlar sağda solda ama sizler asıl kullanıcı olarak daha iyi yorumlarsınız.
Gerçek kullanıcı olarak sizlerden ricam Nissan Qashqai 1.2 Xtronic (otomatik) Skypack tavsiye edermisiniz?
artıları eksileri nelerdir?
Skypack donanımındaki cam tavan hareketli değil herhalde, devamlı bu şekilde mi yoksa içeriden kapatma sistemi var mı? ( bebeğim olduğu için o arkada uyurken güneş,ışık vs rahatsız etmesini istemiyorum )
Uzaktan çalıştırma var mı, nasıl oluyor?

şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Kullanıcı avatarı
deniz85
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: insan kaynakları

Mesajgönderen deniz85 » 29 Nis 2016, 16:46

Herkese Merhabalar,
1.6 dci Platınum Premıum Pack 2016 modelli bronz renk bir araç satın aldım.Aracı alalı 1 hafta oldu.Genel itibariyle aracımdan çokk memnunum.Sürüş konforu ve özellikleri ile kullanan kişiyi kesinlikle tatmin edecek bir araç olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.19 inç janttan mıdır bilmiyorum ama uzun yolda asfalt sesini bir nebze içeri aldığını hissettim.Aracın sensör özellikleri gerçekten çok güzel,sensörler kameralarla birlikle çok uyumlu ve iyi çalışıyor.Aracın hangi tarafına biri yaklaşırsa o taraftaki sensör devreye giriyor ve o bölgedeki kamera devreye giriyor.
Tek endişem yakıt sarfiyatı hakkında.Şuan için şehir içinde 8-9 litre yakıyor.Trafik açık olduğu durumlarda 7 lt civarlarında oluyor.Acaba km ilerledikçe yakıt sarfiyatında düşme olur mu?Şuan motor yeni olduğu için genelde 0 km araba alanlar ilk bikaç bin km de yakıt sarfiyatının fazla olabileceğini duydum.
Ayrıca sormak istediğim bir konu var.Hıza duyarlı otomatik kapı kiliti olmadığını fark ettim.2014 üzeri olan modellerde kaldırıldığı belirtiliyor forumda.Gerçekten böyle mi merak ediyorum.
Özetle ben aracımdan memnunum,alacak olanlara da tavsiye ederim.

Kullanıcı avatarı
ilkersavasersoy
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: MUHASEBECİ

Mesajgönderen ilkersavasersoy » 10 May 2016, 13:37

MERHABALAR YENİ ARACIMI DUN ALDIM VE BUGUNDE ARANIZ KATILDIM KESFEDECEGIM COK SEY VAR SANIRIM QSHQAI CIDDEN GUZEL ARAC GUN GECTIKCE DENEYIMLERIMI YAZMAK ISTIYORUM...TEKRAR HERKESE MERHABA...

Qashqai 2016 / 1.6 D / Xtronic / Platinum Premium Pack

Kullanıcı avatarı
qashqai2688
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek:

Mesajgönderen qashqai2688 » 14 May 2016, 23:46

Yeni aldigim qashqai 1.2 xtronic skypack ile aranizdayim

Kullanıcı avatarı
Cem yağmurcu
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen Cem yağmurcu » 15 May 2016, 09:57

KaSkai 1.6 dci 130 beygir sky pack aracı tavsiye ederim manuel vites aldım neden derseniz 17 jant olması blek ve Platinum dan daha konfor lu daha seri olmasından dolayı sky Pact te 215 e 17 jant var diğerinde 225 19 jant var bu demek oluyor ki kalın lastik büyük jant ve dar yanak aralığı konforu düşüyor ve içeri yol sesini diğerine göre bir tık fazla alıyor arazi ye girildiğinde ise jant ı vurma ihtimali de cabası ;
Ben araç dan çok memnun um eksik bir taraf arıyorum ama bulamıyorum sessiz seri yüksek konforlu yakıtı düşük vergisi düşük havadar aydınlık gece yıldızlara baka baka yolculuk tank gibi maşallah allah nazar değirmesin alacak lara tavsiyem 1.6 dci 130 beygir sky pack diğerlerine yanasmayın

Kullanıcı avatarı
orctzl
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: Bilişim - IT

Mesajgönderen orctzl » 18 May 2016, 16:10

enginanil yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Ben, eşim ve 2,5 yaşındaki kızımdan oluşan küçük bir aileyiz. Kızımdan dolayı aracım geniş ve bagajının yeterli olması önemli.( bebek arabası vs )
Benim de bir kaç zamandır aracımı değiştirme isteğim var ve Nissan Qashqai 1.2 Xtronic (otomatik) Skypack bayağı ilgimi çekmeye başladı.
Şu an Captiva kullanıyorum, gayet memnunum fakat vergisi,yakıtı,masrafı vs bezdirdi beni. Model yükseltmek yerine farklı bir markayı denemek istiyorum.
Yıllık fazla KM yapmadığım ve sakin kullanıcı olduğumdan ve maddiyattan dolayı dizel otomatik değil de 1.2 Xtronic e yoğunlaştım.
Araştırdığım kadarıyla vergisi düşük, yakıtı benzinli olmasına rağmen ekonomik ve yeni kasalar oldukça başarılı. 1.2 çekmez diyorlar sağda solda ama sizler asıl kullanıcı olarak daha iyi yorumlarsınız.
Gerçek kullanıcı olarak sizlerden ricam Nissan Qashqai 1.2 Xtronic (otomatik) Skypack tavsiye edermisiniz?
artıları eksileri nelerdir?
Skypack donanımındaki cam tavan hareketli değil herhalde, devamlı bu şekilde mi yoksa içeriden kapatma sistemi var mı? ( bebeğim olduğu için o arkada uyurken güneş,ışık vs rahatsız etmesini istemiyorum )
Uzaktan çalıştırma var mı, nasıl oluyor?

şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Merhaba

Benim de forumda ilk mesajım olacak. Benzer durumdaymışız o yüzden sizin sorunuzu yanıtlamak isterim.

1.2 Black edition aracımı alalı henüz 1 hafta oldu. Beklentilerinizi tahmin edebiliyorum hocam o nedenle memnun kalacağınızı düşünüyorum. Fazla km yapmadığım için benzinli tercih ettim ama araç tam istediğim gibi diyebilirim.

Şuan için tek sorun sanırım cam tavan biraz fazla güneş geçiriyor. Kızım her çocuk gibi koltukta oturmaktan pek hoşnut olmadığı için sanırım gelen güneş ışığı ile extra rahatsız oldu cam tavan perdesi açık iken. Bu nedenle ilk fırsatta cam filmi yaptırarak bu sorunu çözmeyi düşünüyorum.

Uzaktan çalıştırma yok. Anahtarsız giriş ve çalıştırma var. Önceki aracımda (Focus) olmadığı için hala tam alışamadım. Arabaya binerken ara sıra elim anahtarı arıyor ama yakında alışırım herhalde.

Kullanıcı avatarı
ensar
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: ayakkabıcı

Mesajgönderen ensar » 30 May 2016, 01:47

Arkadaşlar aracın yan masbiyerlerinin altinda tipalar var oraya tek tek tüplü köpük sıkıldı kesinlikle ses ve taş su çarpması tam olarak kesildi tavsiye ederim

Kullanıcı avatarı
fatihh41
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: MAKİNE MÜHENDİSİ

Mesajgönderen fatihh41 » 18 Haz 2016, 22:38

31 mayıs 2016 çıkışlı qashqai ile aranıza katıldım platinum premium pack xtronic 1.6 dci

Kullanıcı avatarı
karafaik
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: İşletmeci, Öğretmen
İletişim:

Mesajgönderen karafaik » 20 Tem 2016, 17:23

Değerli Nissan Qashqai kullanıcıları,

Eski kasasını ve yeni kasasını kullanan birisi olarak özellikle bu segment te binilebilecek fiyat performans açısında ideal bir SUV araç diye görüyorum.
Ben eski kasasını kullanırken yeni kasası çıkınca ilk sıralamaya yazılıp bulunduğum şehirde ilk alanlardanım.
Çok kişi geldi sordu ve herkese tavsiye ettim şuanda aynı araç sayısı oldukça fazla.
Ben sadece SERVİS konusunda eksiklik görüyorum. Yani heryerde olmaması bu marka için eksi sadece.
Aracım 1.5dci SkyPack
Kütahya ilinde şehir içi yakıt performansım 6,5lt
Şehirler arası yakıt performasım ise 4,5lt

yukarıdaki değerleri kendi kullanım performansım çok sakin olduğu için az yükseklerini yazdım aslında benim gibi kullanabilirseniz ilerliyen zamanlarda fotolarını atarak göstereceğim sizlere şehirler arası ortalama 3,5lt kullanıyorum ve şehir içi 5,5lt aracım şuan karmada 5lt gösteriyor.

yol tutuşu ve çekiş gücü performası oldukça iyi güçlü kuvvetli olduğunu söyleyebilirim.
extra aksesuar yapılabilecek durumu var ama ben sadece basamak yaptırdım birde ön camlara da film çektirdim.

Kütahya' da Nissan konusunda iyi bir ustam var garanti süresince mecburen yetkili servise gideceğim ama bittiği zaman burada ustama bakımlarını yaptırmayı planlıyorum. Çünkü en yakın servis Bursa da 200km civarı...

Bu araçların akü ömürlerine dikkat edin size tek tavsiye ve almışken iyi bir marka alıp kullanın ayrıca her zaman bulunmayabilir siparişle getirilebilir.

Eski kasa kullanıcılarına yenilerine geçmelerini tavsiye edebilirim fakat ben eski kasalarının motorlarının bu yeni kasalarda daha dayanıklı olduğunu düşünüyorum ve eski kasa 1.6 tekna kullanıcısyıdım, şuanki aracımdan daha az yakıyordu oda LPG li olduğu için ve çok memnundum sattığımız arkadaşta çok memnun çok bakımlı ve dik duran bir araçtı.

Şuanda Xtrail almayı düşünüyorum ve araştırıyorum. ilk kez bir markada takılı kaldım sanırım.

Kullanıcı avatarı
onurevsen
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: Lojistik

Mesajgönderen onurevsen » 24 Tem 2016, 18:53

1.2 Xtronic Kullanici arkadaslardan yakit tuketim degeri alabilirmiyiz lutfen ?

Nissan Qashqai 1.6 Cvt Tekna ..

Kullanıcı avatarı
rahmibacak
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: Teknisyen

Mesajgönderen rahmibacak » 03 Eyl 2016, 10:18

Slm Navigasyon güncelleme nasıl yapılır.

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

oto anahtarı