Selamlar
- lakartuna
- NissanClubTr
- Otomobil: Micra
- Meslek: muhasebe finansman
Selamlar
25 Mayıs 2016 da Nissan 2005 Model Micra Penta aldım.
Bu sabah ekranda PS ikazıyla karşılaştım.Direksiyon dönmedi,kontağı açıp kapattım düzeldi.Daha bismillah

Forumda bilgi alıp paylaşımda bulunmaya çalışacağım.Şimdiden herkesin emeğine eline sağlık.
- ibrahimucan
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: makina muhendisi
- İletişim:
Re: Selamlar
- lakartuna
- NissanClubTr
- Otomobil: Micra
- Meslek: muhasebe finansman
lakartuna yazdı:Selamlar,
Bu sabah ekranda PS ikazıyla karşılaştım.Direksiyon dönmedi,kontağı açıp kapattım düzeldi.Daha bismillah![]()
Forumda bilgi alıp paylaşımda bulunmaya çalışacağım.Şimdiden herkesin emeğine eline sağlık.
Merhaba,
PS ikazı elektrik motorlu direksiyon sistemi uyarı ışığıdır.
Eger direksiyon çok sık kullandığı ise, takviye yapan elektrikli motor ısınabilir ve PS ikaz ışığı yanar ve motor soğuyunca geri söner.
Ancak eger direksiyonda daimi bir sertlesme de basladiysa durum biraz sıkıntılı olabilir. Bu konuda benden daha bilgili arkadaslar muhtemelen gerekli yardimi gostereceklerdir, ancak malum sorun direksiyon olunca yakin zamanda servise gosterseniz daha iyi olur.
Ford Kuga 1.5 Ecoboost Titanium 4x4 2014
- ibrahimucan
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: makina muhendisi
- İletişim:
pinpause yazdı:lakartuna yazdı:Selamlar,
Bu sabah ekranda PS ikazıyla karşılaştım.Direksiyon dönmedi,kontağı açıp kapattım düzeldi.Daha bismillah![]()
Merhaba,
PS ikazı elektrik motorlu direksiyon sistemi uyarı ışığıdır.
Eger direksiyon çok sık kullandığı ise, takviye yapan elektrikli motor ısınabilir ve PS ikaz ışığı yanar ve motor soğuyunca geri söner.
Ancak eger direksiyonda daimi bir sertlesme de basladiysa durum biraz sıkıntılı olabilir. Bu konuda benden daha bilgili arkadaslar muhtemelen gerekli yardimi gostereceklerdir, ancak malum sorun direksiyon olunca yakin zamanda servise gosterseniz daha iyi olur.
süper bişey daha öğrendik.
“Tanışma Bölümü” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir