Merhaba
Merhaba
Re: Çakır
çakır yazdı:Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı sağlıklı haftalar ben nissan foruma yeni katıldım ayrica twingo fun club üyesiyim 2 ay önce twingomu sattım nissan micra düşünüyorum 1.5 dci kullan varsa sağlıklı bilgi almak istiyorum onerirmisiniz tekna ve passion arasında ne fark var teşekkür ederim
Merhaba simdiden hayirli olsun diyeyim. Ben 1.2 passion kullaniyorum ve oncelikli tavsiyem tekna almaniz yonunde.
Farklara gelecek olursak, tekna donanim olarak passiondan biraz daha ustun.
Fark olarak aklima gelenler;
Dijital klima, yağmur sensörü, koltuk altı bölme, keyless go (anahtarsiz calistirma), 15 inch lastik.
Birkac farkli arti ozelligi daha vardi ama en onemlileri bunlar.
Ford Kuga 1.5 Ecoboost Titanium 4x4 2014
- ibrahimucan
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: makina muhendisi
- İletişim:
çakır yazdı:1.5 dci dizelmi yoksa 1.2 benzinlimi tavsiye edersiniz
çok fazla km yapıyorsan ve şehirler arası gidiyorsan dizel
bence benzin her zaman mantıklı; benim aracım Almera benzinli lpg dahil taktırmadım.
ibrahimucan yazdı:çakır yazdı:1.5 dci dizelmi yoksa 1.2 benzinlimi tavsiye edersiniz
çok fazla km yapıyorsan ve şehirler arası gidiyorsan dizel
bence benzin her zaman mantıklı; benim aracım Almera benzinli lpg dahil taktırmadım.
micranın benzinlisi daha çok tutuluyor zaten benzinli 1.2 dizeli 1.5 olduğundan yakıt sarfiyatında da belirgin bir fark olmayacaktır.
en azından 1.2 benzinlinin bakım vs masrafları daha az olacaktır hem de zamanı geldiğinde satarken daha rahat edersiniz
Ford Kuga 1.5 Ecoboost Titanium 4x4 2014
“Tanışma Bölümü” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir