merhaba nissan ailesi
- abdullah86
- NissanClubTr
- Otomobil: Micra
- Meslek: kuyumculuk
merhaba nissan ailesi

Re: merhaba nissan ailesi
abdullah86 yazdı::D istanbuldan merhaba nissan ailesi bende aranıza 2014 model nissan micra 1,2 match aracımla katılmış bulunmaktayım. inşallah memnun kalırım daha önce bu tarz küçük araç kullanmadım içerisine oturunca yanıldığımı anladım gayet konforlu rahat kullanımlı oldukça göz dolduran donanımlarıyla beni kendine çekti herkese kazasız belasız sürüşler tekeriniz düz bassın.
Merhaba, Abdullah Bey
Hosgeldiniz ve yeni araciniz hayirli olsun.
Ford Kuga 1.5 Ecoboost Titanium 4x4 2014
- abdullah86
- NissanClubTr
- Meslek: kuyumculuk

- ibrahimucan
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: makina muhendisi
- İletişim:
- Ally_07
- Administrator
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: Re: merhaba nissan ailesi
murat35 yazdı:nissan juke arabamız var 8 inç double dın teyp takmak istiyorum sizce uyarmı arabaya yoksa daha ufakmı takmamız gerekiyor olurmu sizce taktıran varsa yardımcı olurmu acaba rica etrsem
Murat Bey aslında öncelikle forumda bir arama yapsanız, eğer bulamazsanız da Juke başlığı altında sorarsanız daha net ve hızlı yanıt alabilirsiniz. Bu başlıkta istediğiniz bilgiye sahip üyelerin dikkatini çekmeyecektir çünkü.
Note 5 ile Tapatalk üzerinden gönderdim, yanlışlarımı mazur görün.
- Ally_07
- Administrator
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: merhaba nissan ailesi
abdullah86 yazdı::D istanbuldan merhaba nissan ailesi bende aranıza 2014 model nissan micra 1,2 match aracımla katılmış bulunmaktayım. inşallah memnun kalırım daha önce bu tarz küçük araç kullanmadım içerisine oturunca yanıldığımı anladım gayet konforlu rahat kullanımlı oldukça göz dolduran donanımlarıyla beni kendine çekti herkese kazasız belasız sürüşler tekeriniz düz bassın.
Hoş geldiniz, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı diliyorum. Micra başlığımız altında faydalanabileceğiniz bir çok konu mevcut, sizin de katkılarınızla daha da çoğalmasını dileriz. İyi forumlar.
Note 5 ile Tapatalk üzerinden gönderdim, yanlışlarımı mazur görün.
“Tanışma Bölümü” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir