hangi baskı balata
- semihburan198305
- NissanClubTr
- Otomobil: Primera
- Meslek:
Re: hangi baskı balata
Lenovo K50-t5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- semihburan198305
- NissanClubTr
- Meslek:

- hrnyecan
- NissanClubTr
- Otomobil: Almera
- Meslek: Halkla ilişkiler
- hrnyecan
- NissanClubTr
- Otomobil: Almera
- Meslek: Halkla ilişkiler
semihburan198305 yazdı:Merhabalar 2007 - 78500km 1.5 teknamin sorunu arac hizlanmasinda sorun var, devir yukseliyor fakat arac hizlanmiyor,baski balata mi bitiyor yoksa gaz kelebegi veya baska bir parcada sorun mu var,bursa da nissan ozel servis olarak onerebileceginiz bir usta varmi? Tesekkurler hayirli gunler
Kardeş aynı sorun bendede var devir sanki araba boştaymış gibi yükseliyo biraz gazı az verince yüke biniyo be araba normal bir şekilde hızını alıyor araba hızlanmıyor baskı bitmiş kardeş ondan dolayı para varsa hemen değiş şimdi sanayiden yazıyorum sana
- semihburan198305
- NissanClubTr
- Meslek:
Re: RE: Re: hangi baskı balata
hrnyecan yazdı:Evet arkadaşlar bende 2001 model luxury almera kullanıcısıyım hangi baskı balata iyi kötü bu forumda okudum ve bende merak eden arkadaşlar için paylaşımda bulunmak istedim paylaşımcı arkadaşların yorumlarına istinaden aısın daki 6 adet yaylı olan kısım daha ilgimi çekti ve aısın marka baskı balataya karar verdim ve şuan sizlere sanayiden yazıyorum arkadaşlar Elazığdan yazıyorum ve baskıyı 300 tlye aldım 250 tlde işçilikle ustalar baskıyı taktılar. arabayı denemedim henüz denedikten sonra paylaşımda bulunacam arkadaşlar diğer tüm bilgilendiren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Ben 400 tl ye aldim fazla arastirma yapmaya zamanim yoktu 100 tl haydamislar,bizde iscilikten yirttik,kuzenle beraber degistirdik
“Nissan Almera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir