hangi baskı balata

(N15) (N16) Nissan Almera
Kullanıcı avatarı
semihburan198305
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Primera
Meslek:

Re: hangi baskı balata

Mesajgönderen semihburan198305 » 08 Tem 2016, 00:08

400 tl aisian marka balatayi aldik hayirlisiyla yarin degisiklik yapilacak,ne gibi farkliliklar olacak merakla bekliyorum

Lenovo K50-t5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı avatarı
semihburan198305
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek:

Mesajgönderen semihburan198305 » 08 Tem 2016, 16:41

Bugun kuzenle beraber baski balatayi degistirdik,masallah kaymak gibi oldu araba, yakit otomatikman sehirici 11 litrelerden 7.6 litreye dustu. :)

Kullanıcı avatarı
hrnyecan
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Almera
Meslek: Halkla ilişkiler

Mesajgönderen hrnyecan » 09 Tem 2016, 11:04

Evet arkadaşlar bende 2001 model luxury almera kullanıcısıyım hangi baskı balata iyi kötü bu forumda okudum ve bende merak eden arkadaşlar için paylaşımda bulunmak istedim paylaşımcı arkadaşların yorumlarına istinaden aısın daki 6 adet yaylı olan kısım daha ilgimi çekti ve aısın marka baskı balataya karar verdim ve şuan sizlere sanayiden yazıyorum arkadaşlar Elazığdan yazıyorum ve baskıyı 300 tlye aldım 250 tlde işçilikle ustalar baskıyı taktılar. arabayı denemedim henüz denedikten sonra paylaşımda bulunacam arkadaşlar diğer tüm bilgilendiren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Kullanıcı avatarı
hrnyecan
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: Halkla ilişkiler

Mesajgönderen hrnyecan » 09 Tem 2016, 11:08

semihburan198305 yazdı:Merhabalar 2007 - 78500km 1.5 teknamin sorunu arac hizlanmasinda sorun var, devir yukseliyor fakat arac hizlanmiyor,baski balata mi bitiyor yoksa gaz kelebegi veya baska bir parcada sorun mu var,bursa da nissan ozel servis olarak onerebileceginiz bir usta varmi? Tesekkurler hayirli gunler

Kardeş aynı sorun bendede var devir sanki araba boştaymış gibi yükseliyo biraz gazı az verince yüke biniyo be araba normal bir şekilde hızını alıyor araba hızlanmıyor baskı bitmiş kardeş ondan dolayı para varsa hemen değiş şimdi sanayiden yazıyorum sana

Kullanıcı avatarı
semihburan198305
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek:

Re: RE: Re: hangi baskı balata

Mesajgönderen semihburan198305 » 10 Tem 2016, 23:18

hrnyecan yazdı:Evet arkadaşlar bende 2001 model luxury almera kullanıcısıyım hangi baskı balata iyi kötü bu forumda okudum ve bende merak eden arkadaşlar için paylaşımda bulunmak istedim paylaşımcı arkadaşların yorumlarına istinaden aısın daki 6 adet yaylı olan kısım daha ilgimi çekti ve aısın marka baskı balataya karar verdim ve şuan sizlere sanayiden yazıyorum arkadaşlar Elazığdan yazıyorum ve baskıyı 300 tlye aldım 250 tlde işçilikle ustalar baskıyı taktılar. arabayı denemedim henüz denedikten sonra paylaşımda bulunacam arkadaşlar diğer tüm bilgilendiren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Ben 400 tl ye aldim fazla arastirma yapmaya zamanim yoktu 100 tl haydamislar,bizde iscilikten yirttik,kuzenle beraber degistirdik

Kullanıcı avatarı
İsimsiz
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: İşçi

Mesajgönderen İsimsiz » 13 Tem 2016, 18:15

Biz ilk once exdy aldik ama sonra ustamiz titreme yapiyor dedi bizde valio taktirdik on numara caailiyor bazilari fransa mali desiler iyi olmaz dediler ama bunlarin 1 tur bide fransizi varmis fransiz olani taktirmadk biz turk olani taktirdik 380 tl ye

“Nissan Almera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

oto anahtarı