Yeni araçtaki kaut ve kapı sorunları - döşemelerin beyazlaması

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
english
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek: Bilgi Islem

Yeni araçtaki kaut ve kapı sorunları - döşemelerin beyazlaması

Mesajgönderen english » 09 Tem 2016, 00:01

Merhaba,
2015 Aralık ayında Nissan Qashqai sky pack dizel satın aldım. Bir gün tesadüfen kaputun yamuk olduğunu fark ettim. Gerçekten şoför tarafında tampona elinizi koyduğunuzda kaputa doğru ilerletin ele gelen çıkıntı diğer tarafa göre daha fazlaydı. Benzer durum şoför tarafındaki kapıda da vardı. Karşıdan bakınca diğer kapıya göre açıklık vardı. Ayrıca döşemeler çok çabuk beyazladı. Silince geçer dediler. Neredeyse denk geldiğim tüm araçlar bu şekildeydi. Servise tespit yaptırdım. Müşteri hizmetlerine ilettim ama servis düzeltir deyip kolayca işin içinden çıktılar. Bir sürü para verip aldığımız sıfır araçta bu şekilde sorunlar olması ayıplı mal anlamına gelmez mi? Bu araçlar kalite kontrolden nasıl geçer?
Iyi gunler.

Kullanıcı avatarı
Cem yağmurcu
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Re: Yeni araçtaki kaut ve kapı sorunları - döşemelerin beyazlaması

Mesajgönderen Cem yağmurcu » 09 Tem 2016, 14:11

KapUT taki anormal lik benim dikkatimi de çekti açıp kapattım bir tarafı diğer tarafina göre boşluğu farklı görünüyor beyaz la ma konusu doğru tespit kapı döşemeleri ile kol dayama sanki saç tan kepek dökülmüş gibi beyaz beyaz şeyler oluyor sulu bezle bastıra bastıra Silince çıkıyor

Kullanıcı avatarı
laco
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:
İletişim:

Re: Yeni araçtaki kaut ve kapı sorunları - döşemelerin beyazlaması

Mesajgönderen laco » 24 Eyl 2016, 20:39

Ben de arabalarımda böyle detaylara takılan bir kişiyim. Evet, aynı sorunlar bende de var. Kaputta şöfor tarafında atıklık ve iç döşemede beyazlaşma. ben de açıp kapattım kaputu kasan bir şey mi var diye, kalıp hatası anlaşılan. bir tarafı diğer tarafina göre boşluğu farklı görünüyor. döşemede beyazlıklar ıslak bezle kolayca çıkıyor.

Cihan Şenol
Qashqai 1.2 X-Tronic Skypack - 2017 FL

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir

oto anahtarı