AVRUPA YAKASINDA ÖNEREBİLECEĞİNİZ SERVİS

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
avizetamir
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Primera
Meslek: avize tamir ve satış

AVRUPA YAKASINDA ÖNEREBİLECEĞİNİZ SERVİS

Mesajgönderen avizetamir » 06 Ağu 2016, 08:47

S.a arkadaşlar Nissan primera 2006 1.6 visia aldım. aracımı hiç genel bir bakıma sokadım. Bildiğiniz iyi bir servis varmı. Kimse anlamıyor bu araçtan. Tamir ettirecek kimseyi bulamıyorum.

Klimam arızalandı Avrupa yakasında Nissan park servisine götürdüm bana abi lpg tankını söktür öyle gel dediler. :OU bende güngören bağcılar sanayi sitesine götürmek zorunda kaldım. Orada da 4 tamirciye götürdüm hiçbiri anlamıyor gaz basıyorlar gönderiyolar. 2.ye tkrar gidince bu defa başka başka şeyler söylüyorlar bu defa da güvenemediğim için tekrar onlara yaptırmak istemiyorum. Her gittiğimde adi kendini tamirci sanan sahtekarlar arabamın bir parçasına zarar veriyorlar. En son arabanın önündeki 2 fandan birini kırdılar. Abi değiştiricez dediler aylar geçti. Her aradığımda ayrı yalan söylüyorlar.

Bana lütfen nissan servisi söyleyin arabadan anlayan. Bıktım bu yalancı sahtekar tamircilerden. VAllahi nissanı almadan önce alma dediler tamir ettirecek adam bulamassın , parça bulamazsın dediler umursamadım. Ama maalesef ne parça bulabiliyorum nede tamir ettirebilecek tamirci.

bana yardım edin ltfen

Kullanıcı avatarı
mustafa5952
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: ozel sektor

Re: AVRUPA YAKASINDA ÖNEREBİLECEĞİNİZ SERVİS

Mesajgönderen mustafa5952 » 06 Ağu 2016, 10:48

bostancıda çok iyi anlayan ustanın olduğunu söyledi primerası olan arkadaşım bi araştır istersen

Kullanıcı avatarı
avizetamir
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: avize tamir ve satış

Mesajgönderen avizetamir » 06 Ağu 2016, 10:57

mustafa5952 yazdı:bostancıda çok iyi anlayan ustanın olduğunu söyledi primerası olan arkadaşım bi araştır istersen

Bostancı bana çok uzak. Avrupa yakasında arıyorum mümkünse

Kullanıcı avatarı
serkanbahar
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: Bankacı

Mesajgönderen serkanbahar » 10 Ağu 2016, 23:47

Merhaba cidden "usta" bulmak çok zor bu araçlar için. Kendi ustamın bilgilerini özel mesaj ile vereyim size umarım işinizi görür.
Bu arada size tavsiyem sakın yetkili servislere uğramayın bile.
Ben nissan kuzeyle sıkıntı yaşadım aracımda lpg yok ama daha kapı girişinde merhaba diyemeden tartışmayla karşıladılar beni arabanızı çekin burdan bakmıyoruz dediler.
Başka bir zaman nissan park servisine gittim nats hatası yüzünden orada da sırf sorun nedir diye bakarız ama en az 300 tl alırız.Sorunu buluncada 3.000 tl den aşagı cıkamazsınız dediler. Bu fiyatın 10 da 1 den az bir ücrete aracımın sorunu sanayide çözüldü :)

Serkan Bahar
İstanbul / Bahçelievler

2004 Primera Tekna 1.6

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

oto anahtarı