NS-1 CVT şanzıman yağı?
NS-1 CVT şanzıman yağı?
bu üretici markalı şanzıman yağlarının ticari adları yok mudur? P11 2.0 için gerekli yağı piyasadan biraz uyguna tedarik etmek neredeyse imkansız. ya da yanılıyor muyum? ne dersiniz?
- kocaman_suleyman
- Silver Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: cad/cam
Re: NS-1 CVT şanzıman yağı?
sizin aracınız cvt mi?
- Falderal06
- NissanClubTr
- Meslek:
not: Castrol transmax Z de karşılıyor.
NS1 serviste 300 küsür civarında. bakalım bir kaç 1000 km sonra gözlemlerimi paylaşırım inş.
http://www.eneos.us/wp-content/uploads/ ... -Chart.pdf
-
- Silver Üye
- Otomobil: Diğer
- Meslek:
- nissanmuhibi
- Silver Üye
- Meslek: Bilişim
Mustafa_B yazdı:Bu hafta sonu şanzıman yağını Bostancı Güney Otoda değiştirttim. yağı da oradaki bir yağ satan yedek parçacıdan aldım. 1er litreden 4 litre 130TL ye aldım. ancak biz bir hayli beklediğimizden 400 ml kadar daha gerekti. 4,5 litre koyduk yani. verdiğim linkte eneos un "hangi şanzımanlar için yerine kullanılacağına dair" bir pdf var. oradan da kontrol edebilirsiniz. NS1 özelliğini karşılıyor. ben rahatlıkla kullandım. Yılların ustası da teyit etti.
not: Castrol transmax Z de karşılıyor.
NS1 serviste 300 küsür civarında. bakalım bir kaç 1000 km sonra gözlemlerimi paylaşırım inş.
http://www.eneos.us/wp-content/uploads/ ... -Chart.pdf
Merhaba,
Epeyce araştırdım. NS1 bulamazsanız veya pahalı gelirse Eneos CVT şanzıman yağı NS1'i karşılıyor. Yani katalogda verilen bilgi karşıladığı yönünde.
Bir de Castrol Transmax CVT NS1'i karşılıyor. Castrol transmax Z değil, yanlışlık olmasın.
NS1 kullanılan aracıma "Neden NS2 koymuyorsun, daha yeni teknoloji" diyen otomatik şanzıman ustası da gördüm, CVT yerine ATF yağı koyan Nissan ustası da. Araç sahibi olarak bizzat ilgilenmezseniz uzun vadede şanzımanı yersiniz.
Selamlar...
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir