Kontak Sorunuma yardım edermisiniz?

(K11) (K12) (K13) Micra otomobiliniz için
Kullanıcı avatarı
gothicwhisper
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Note
Meslek:

Kontak Sorunuma yardım edermisiniz?

Mesajgönderen gothicwhisper » 19 Kas 2016, 11:56

merhaba arkadaslar ,aranizda yeniyim tanismada baslik actim ama onaylanmadi sanirim , ist gokhan ben , micra anahatrsiz calistiramli , bir aracim var fakat anahtarsiz kontak kismi bazen frene basinca tik diye aliyor bazen hic almiyor , basina daha once gelen oldu mu ? saga dogru motoru calistiramiyorum bazen kilitlenip kaliyor direksiyon kilidinden kurtulsa sabit kaliyor , elim tornavida tutuyor kendim yagladim gecti sonra yine aynisi oldu , usta tavsiyeleriniz var midir var ise avrupa yakasinda gidebilir tak ederim

Kullanıcı avatarı
Ally_07
Administrator
Administrator
Otomobil: Micra
Meslek: Üniversite Öğr. Gör.

Re: Kontak Sorunuma yardım edermisiniz?

Mesajgönderen Ally_07 » 02 Ara 2016, 15:01

gothicwhisper yazdı:merhaba arkadaslar ,aranizda yeniyim tanismada baslik actim ama onaylanmadi sanirim , ist gokhan ben , micra anahatrsiz calistiramli , bir aracim var fakat anahtarsiz kontak kismi bazen frene basinca tik diye aliyor bazen hic almiyor , basina daha once gelen oldu mu ? saga dogru motoru calistiramiyorum bazen kilitlenip kaliyor direksiyon kilidinden kurtulsa sabit kaliyor , elim tornavida tutuyor kendim yagladim gecti sonra yine aynisi oldu , usta tavsiyeleriniz var midir var ise avrupa yakasinda gidebilir tak ederim

Daha önce bu şekilde bir şikayeti olan duymadım forumumuzda, o yüzden sanırım kimse yanıt vermemiş. Peki bir kontak spreyi kullanmayı denediniz mi, hani şu yapı marketlerde satılanlardan. Belki temizlenince geçer, anlaşılan bir temassızlık var gibi. Olmazsa mecburen bir elektirikçiye göstermekte fayda var hatta mümkünse yetkili servise (anahtarsız çalıştırma olduğu için özel bilgi gerektirebilir diye düşünüyorum). Gelişmelerden bizi de haberdar ederseniz memnun oluruz.

"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam

“Nissan Micra Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

oto anahtarı