Bagaj kapağı açılma sorunu
Bagaj kapağı açılma sorunu
Micra kullanıcısıyım. Aracımda hiç bir problem yokken, bir akşam bagajıma bir şeyler koyup kapattım ve ertesi gün hiç açılmadı. Daha sonra arka koltuğu indirip oradan açmayı başardım. Şimdi bagajım bazen açılıyor, bazen açılmıyor. Sorun nedir, böyle bir olayla karşılaşan var mı?
- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: BAGAJ BAZEN AÇILIYOR BAZEN AÇILMIYOR
cilvis yazdı:Merhaba
Micra kullanıcısıyım. Aracımda hiç bir problem yokken, bir akşam bagajıma bir şeyler koyup kapattım ve ertesi gün hiç açılmadı. Daha sonra arka koltuğu indirip oradan açmayı başardım. Şimdi bagajım bazen açılıyor, bazen açılmıyor. Sorun nedir, böyle bir olayla karşılaşan var mı?
Aracınız kaç model ve hangi kasa, onu da belirtirseniz iyi olur aslında. Şimdiye kadar böyle bur sorun yaşayan duymadım hiç. Bazen çok soğuk iklimlerde kilitler donabiliyor.
Bildiğim kadarıyla bagaj kilitleri elektrikli değil.O yüzden mekanik bir sorun olma ihtimali aklıma geliyor, sıkışma falan gibi. Belki bagajin kilit motoru da bozulmuş ve kapılar açılmasına rağmen bagaj açılmıyor olabilir. Bence bir kaportacı veya bir elektrikçi kolayca çözecektir, karmaşık bir sistem değil neticede.
Çözüme ilişkin bilgilendirme yaparsanız seviniriz.
"Note 5 ile Tapatalk üzerinden gönderdim, yanlışlarımı mazur görün.."
- micra33dci
- NissanClubTr
- Meslek: serbest
Re: BAGAJ BAZEN AÇILIYOR BAZEN AÇILMIYOR
- Ally_07
- Administrator
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: Re: BAGAJ BAZEN AÇILIYOR BAZEN AÇILMIYOR
micra33dci yazdı:geçen hafta aynısı bende oldu. içerden koltuğu yatırım tırnağı öyle açtım kapı açıldı. problem mekanik değil elektriksel. oto elektrikçiye götürün. bagaj kapağını açıp sağda ki kabloları dışarı çıkarttı. kanlolarda temazsızlık varmış sonra çözüldü.
O zaman bagaj kapağının kilit motoruna elektrik gitmiyor anlaşılan. Neyse ki basit bir sorun. Bilgilendirme için teşekkür ederim, çok faydalı oldu.
"Note 5 ile Tapatalk üzerinden gönderdim, yanlışlarımı mazur görün.."
Re: Bagaj kapağı açılma sorunu
Re: Bagaj kapağı açılma sorunu
Bende birkaç gündür aynı sorunu yaşıyorum. İlk mesajda koltuğu indirip bagajı açmaktan bahsedilmiş. Onun nasıl yapıldığıyla ilgili bilgi vermeniz mümkün müdür? Koltuğu indirdikten sonra ne yapmamız gerekiyor?
Bu arada araç Micra 2012 1.2 Punch CVT
“Nissan Micra Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir