Anlık yakıt tüketim bilgisini göremiyorum
Anlık yakıt tüketim bilgisini göremiyorum
2003 Nissan Primera Yekna aracımda anlık yakıt tüketim bilgisini göremiyorum. Ortalama yakıt bilgisini veriyor.
Anlık tüketimi görmemin bir yolu var mı?
- ermutlu
- Gold Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:
Re: Anlık yakıt tüketim bilgisini göremiyorum
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
ankyra yazdı:o çubuk ta anlık tüketimi göstermiyor bende, ortalama tüketimi gösteriyor.
mesela araç duruyorken, rölantide çubuk max. gösteriyor. anlık tüketim olsa oldukça aşağılarda göstermesi gerek...
geçenlerde internette bi yerde okumuştum. belki forumda idi bulamadım. birisi ekran panelini söküp takmış, anlık tüketimi görmüş.
edit
şimdi buldum... almera imiş...
viewtopic.php?t=4544
bu arabada max. olarak gösterir.
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
ankyra yazdı:o çubuk ta anlık tüketimi göstermiyor bende, ortalama tüketimi gösteriyor.
mesela araç duruyorken, rölantide çubuk max. gösteriyor. anlık tüketim olsa oldukça aşağılarda göstermesi gerek...
geçenlerde internette bi yerde okumuştum. belki forumda idi bulamadım. birisi ekran panelini söküp takmış, anlık tüketimi görmüş.
edit
viewtopic.php?t=4544
Araç dururken tabi ki max. gösterecek. Benzin harcıyosun ama yol almıyosun, yani maximum yakıt harcıyosun katettiğin mesafeye göre.

orionche yazdı:ankyra yazdı:o çubuk ta anlık tüketimi göstermiyor bende, ortalama tüketimi gösteriyor.
edit
viewtopic.php?t=4544
Araç dururken tabi ki max. gösterecek. Benzin harcıyosun ama yol almıyosun, yani maximum yakıt harcıyosun katettiğin mesafeye göre.
hmmm mantıklı.. anlık tüketim de aslında ortalama tüketim... lt/100km, yani 100 km lik yakıtın ortalaması.
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir