Nissan juke mercekli far
- Hakan Uygur
- NissanClubTr
- Otomobil: Juke
- Meslek: Ekonomist
Nissan juke mercekli far
Hayırlı geceler aranıza Adana'dan katılıyorum tanışma bölümünde belirttim burdada bi üzerinden geçeyim aradığım merak ettiğim bir kaç suhal var yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum..
Aracım juke 15 model platinium paket lakin farlar normal halojen , platinium premium paket olsaydı mercekli xenon farlar olacaktı o şekilde bütçeme uygun bulamadığım için bu paketi tercih ettim..
Bende ayrı yeten insignia var halojen farları mercekli farlarla değiştirdim lakin birçok işlem gerektirsi sistem beyinli olduğu için.. merak ettiğim juke'un mercekli farını alıp taksam işlem yapmadan doğrudan çalıştırabilirmiyim..
Aracım juke 15 model platinium paket lakin farlar normal halojen , platinium premium paket olsaydı mercekli xenon farlar olacaktı o şekilde bütçeme uygun bulamadığım için bu paketi tercih ettim..
Bende ayrı yeten insignia var halojen farları mercekli farlarla değiştirdim lakin birçok işlem gerektirsi sistem beyinli olduğu için.. merak ettiğim juke'un mercekli farını alıp taksam işlem yapmadan doğrudan çalıştırabilirmiyim..
“Nissan Juke Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir