Sinyal lambası

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
mempaj
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek: Güvenlik

Sinyal lambası

Mesajgönderen mempaj » 10 Mar 2017, 14:42

Merhaba arkadaşlar
Genellikle farlar yandığında bu daha çok oluyor.Sinyal veriyorum ancak karşıdan gelen araç tarafından fark edilmiyor. Qashqai lerde sinyal lambası gündüz farı ile normal far arasında olduğundan ve yandıklarında belli olmuyor. Aynada bulunan sinyal lambası da daha çok yandan belli oluyor. Nissan İstanbul Genel Müdürlüğü nü aradım ve diğer markalarda olduğu gibi sinyal verince gündüz farı sönmesi konusunda isteğimi ve incelemeleri konusunda talebimi ilettim. Bakalım sonuç ne olacak. Bence çözüm bulmayacaklar ve kendi çözümümüzü üreteceğiz
İlk aklıma gelen farları yakınca gündüz farlar sönmesi ...Siz de böyle sorun varmı

captain
Gold Üye
Gold Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek: Uzakyol Gemi Kaptanı
İletişim:

Re: Sinyal lambası

Mesajgönderen captain » 17 Mar 2017, 17:10

mempaj yazdı:Merhaba arkadaşlar
Genellikle farlar yandığında bu daha çok oluyor.Sinyal veriyorum ancak karşıdan gelen araç tarafından fark edilmiyor. Qashqai lerde sinyal lambası gündüz farı ile normal far arasında olduğundan ve yandıklarında belli olmuyor. Aynada bulunan sinyal lambası da daha çok yandan belli oluyor. Nissan İstanbul Genel Müdürlüğü nü aradım ve diğer markalarda olduğu gibi sinyal verince gündüz farı sönmesi konusunda isteğimi ve incelemeleri konusunda talebimi ilettim. Bakalım sonuç ne olacak. Bence çözüm bulmayacaklar ve kendi çözümümüzü üreteceğiz
İlk aklıma gelen farları yakınca gündüz farlar sönmesi ...Siz de böyle sorun varmı

Aynı soruna bende rastlıyorum özellikle kötü hava şartlarında, umarım size olumlu bir yanıt gelirde bizde gerekli düzenlemeleri yaptırabiliriz.

2016 Nissan Qashqai
1.2 Black Edıtıon A/T

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

oto anahtarı