Herkese Merhaba
Herkese Merhaba
Yaşım 24
Geçen sene olduğu gibi bu senede bazı sebeplerden dolayı araç almayı düşünüyorum

Gezinirken forumları bir kaç arkadaş burayı önerdi ve direk kayıt olmam gerekli dedim

Açıkçası benim beklentim sadece yakıt az olması,parçası bulunması ve işim düştüğünde marşa bastığımda çalışıp beni yarı yolda bırakmaması

Bu niyetle eski kasa bir araç almayı düşündüm ve yola koyuldum , Bu zamanda babamın gördüklerinden sonra madem araç alacaksın ''Motorunu sat üstüne birazda ben ekliyorum düzgün birşey al'' demesi sonucu bütçemiz buralara kadar yükseldi

Neyse konuya neden burada başladıysam anlam veremedim,Yarışmaya Balıkesir'den katılıyorum diğer arkadaşlara başarılar diliyorum

- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: Herkese Merhaba
X-Slim yazdı:Öncelikle herkese Selamlar ;
Yaşım 24
Geçen sene olduğu gibi bu senede bazı sebeplerden dolayı araç almayı düşünüyorum![]()
Gezinirken forumları bir kaç arkadaş burayı önerdi ve direk kayıt olmam gerekli dedim![]()
Açıkçası benim beklentim sadece yakıt az olması,parçası bulunması ve işim düştüğünde marşa bastığımda çalışıp beni yarı yolda bırakmaması![]()
Bu niyetle eski kasa bir araç almayı düşündüm ve yola koyuldum , Bu zamanda babamın gördüklerinden sonra madem araç alacaksın ''Motorunu sat üstüne birazda ben ekliyorum düzgün birşey al'' demesi sonucu bütçemiz buralara kadar yükseldi![]()
Neyse konuya neden burada başladıysam anlam veremedim,Yarışmaya Balıkesir'den katılıyorum diğer arkadaşlara başarılar diliyorum
Aramıza hoş geldiniz, gönlünüze göre olsun inşallah.
-
- Gold Üye
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: Uzakyol Gemi Kaptanı
- İletişim:
1.2 Black Edıtıon A/T

“Tanışma Bölümü” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir