qashqai'den gelen sesler..
- darkking1988
- NissanClubTr
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: kamu
qashqai'den gelen sesler..
Re: qashqai'den gelen sesler..
Benim araçta da her hafta farklı bir yerden çıtırdama geliyor. Resmen çıtırtılar aracın içinde yer değiştiriyor, eski yerin sesi kesiliyor başka bir yer çıtırdıyor.
Renoult un el attığı belli oluyor yani.
1.6 130 hp DCI
X- Tronic.
Tekna
Necvox Dvn -P 1106 Multimedya
- darkking1988
- NissanClubTr
- darkking1988
- NissanClubTr
-
- Gold Üye
- Meslek: Uzakyol Gemi Kaptanı
- İletişim:
1.2 Black Edıtıon A/T
-
- Gold Üye
- Meslek: Uzakyol Gemi Kaptanı
- İletişim:
1.2 Black Edıtıon A/T
MEHMET DURSUN
blueice76 yazdı:Ön konsol iki parçadan oluşuyor. Cam önündeki hoporlörlerin olduğu parça ile konsol arasında boşluk var. Bu yüzden motor titreşimlerinde bu iki parça birbirine sürtüyor ve tıkırtı sesi yapıyor. Bu iki parça arasına yumuşak bişeyler sıkıştırmadıkça tıkırtı sesi kesilmeyecek gibi. Ön cam ile konsol arasına süngerimsi bir malzeme konmuş ama bu iki parça arasına konmamış. Ön konsolü neden iki parçadan yaparsın, anlamak mümkün değil...
Nerenin desteklenmesi gerektiğini resim ile göstere bilirmisiniz.
1.6 130 hp DCI
X- Tronic.
Tekna
GKY yazdı:blueice76 yazdı:Ön konsol iki parçadan oluşuyor. Cam önündeki hoporlörlerin olduğu parça ile konsol arasında boşluk var. Bu yüzden motor titreşimlerinde bu iki parça birbirine sürtüyor ve tıkırtı sesi yapıyor. Bu iki parça arasına yumuşak bişeyler sıkıştırmadıkça tıkırtı sesi kesilmeyecek gibi. Ön cam ile konsol arasına süngerimsi bir malzeme konmuş ama bu iki parça arasına konmamış. Ön konsolü neden iki parçadan yaparsın, anlamak mümkün değil...
Oradan da değil sanırım çünkü şerit sünger ile iki parça arasını destekledim ama yine olmadı. Periyodik bakımda Eskişehir yolundaki Baykoçlar'a götürdüm ses geliyor ön konsoldan dedim. 4 saat serviste tuttukları yetmiyormuş gibi aracı burada bırakmanız lazım biz ses falan duymadık dediler. Sizin anlıyacağınız hiç ilgilenmediler, duymazdan geldiler. Halbuki bütün Qashqailerde var bu ses. Tamamen üretim hatası.
blueice76 yazdı:GKY yazdı:blueice76 yazdı:Ön konsol iki parçadan oluşuyor. Cam önündeki hoporlörlerin olduğu parça ile konsol arasında boşluk var. Bu yüzden motor titreşimlerinde bu iki parça birbirine sürtüyor ve tıkırtı sesi yapıyor. Bu iki parça arasına yumuşak bişeyler sıkıştırmadıkça tıkırtı sesi kesilmeyecek gibi. Ön cam ile konsol arasına süngerimsi bir malzeme konmuş ama bu iki parça arasına konmamış. Ön konsolü neden iki parçadan yaparsın, anlamak mümkün değil...
Oradan da değil sanırım çünkü şerit sünger ile iki parça arasını destekledim ama yine olmadı. Periyodik bakımda Eskişehir yolundaki Baykoçlar'a götürdüm ses geliyor ön konsoldan dedim. 4 saat serviste tuttukları yetmiyormuş gibi aracı burada bırakmanız lazım biz ses falan duymadık dediler. Sizin anlıyacağınız hiç ilgilenmediler, duymazdan geldiler. Halbuki bütün Qashqailerde var bu ses. Tamamen üretim hatası.
Baykoçlara bende götürdüm. Ustabaşı başta sesi duyuyordu sonra duymaz oldu. Zarıl Zarıl ötüyor ben duyuyorum usta başı duymuyor. Dayanamayıp kulak doktoruna git diyiverdim. Sağ taraftaki havalandırmayı değiştirdiler, izlasyon yaptılar ama nafile.
Torpidoya hafif baskı yapınca ses kesiliyor. Motor vibrasyonundan diyeceğim de şöför tarafından cızırtı gelmiyor. Sadece ön yolcu havalandırması cızırdıyor.
1.6 130 hp DCI
X- Tronic.
Tekna
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir