Nissan micra arıza

Forumu kullanmaya başlamadan önce burada kendinizi tanıtınız
Kullanıcı avatarı
cann1912
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Micra
Meslek: Öğrenci

Nissan micra arıza

Mesajgönderen cann1912 » 11 Tem 2017, 00:57

Abiler,kardeşler Merhaba. Çok acil olarak yardımınıza ihtiyacım var. 2004 model nissan micra m var. Geçen hafta yolda hararet yaptı ve motor arıza ışığı yandı(turuncu). Hiç beklemeden bir servise götürdüm. Usta termostatdan kaynaklı bir arıza nedeniyle hararet yaptı dedi. Termostat değişimi yaptı. Fakat özellikle şu 1-2 gündür arabanın kontağı kapattıktan sonrada aşırı sıcak olduğunu ve cok geç soğumaya başladığını hissettim. Kontak kapandıktan 4 saat geçmesine rağmen hala sıcak el degmiyor derecesinde. Bu normal mi. ? Yoksa başka bir problemin habercisimi. Birde Bu dediklerime rağmen arabada hararet göstermiyor. Ben mi çok abartiyor kafaya takıyorum bu durumu yoksa cidden bir problem mi var. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar

Kullanıcı avatarı
Ally_07
Administrator
Administrator
Otomobil: Micra
Meslek: Üniversite Öğr. Gör.

Re: Nissan micra arıza

Mesajgönderen Ally_07 » 11 Tem 2017, 18:24

cann1912 yazdı:Abiler,kardeşler Merhaba. Çok acil olarak yardımınıza ihtiyacım var. 2004 model nissan micra m var. Geçen hafta yolda hararet yaptı ve motor arıza ışığı yandı(turuncu). Hiç beklemeden bir servise götürdüm. Usta termostatdan kaynaklı bir arıza nedeniyle hararet yaptı dedi. Termostat değişimi yaptı. Fakat özellikle şu 1-2 gündür arabanın kontağı kapattıktan sonrada aşırı sıcak olduğunu ve cok geç soğumaya başladığını hissettim. Kontak kapandıktan 4 saat geçmesine rağmen hala sıcak el degmiyor derecesinde. Bu normal mi. ? Yoksa başka bir problemin habercisimi. Birde Bu dediklerime rağmen arabada hararet göstermiyor. Ben mi çok abartiyor kafaya takıyorum bu durumu yoksa cidden bir problem mi var. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar

Şunu belirtmek gerekir ki kontak kapandıktan sonra soğutma sistemi çalışmadığından motor ısısı bir süreliğine çalıştığı ana göre daha yüksek olabilir. Bu mevsimde havaların aşırı sıcak olması nedeniyle geç soğuması da normal olabilir, hararet yapmadığınız sürece tabi. Termostatı yetkili serviste mi değiştirdiniz acaba? Küçük bir ihtimal ama takılan termostat da arızalı olabilir. belki radyatör fanınız da arıza yapmış olabilir diye düşünüyorum. Bir elektrikçiye gidip fanı da gösterin bence.

"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam

“Tanışma Bölümü” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

oto anahtarı