primera hangi motor ve kasa tavsiye edersiniz ?
- sedat-dmrcn
- NissanClubTr
- Otomobil: Diğer
- Meslek: eğitimci
primera hangi motor ve kasa tavsiye edersiniz ?
--P11,P12...VB.BUNLAR NE ANLAMA GELİYOR?EN ÇOK TUTULAN VEYA SIKINTI ÇIKARMAYAN HANGİSİ?
-LPG DE KULLANMAK İÇİN 109 HP LİK Mİ YOKSA 118 HP LİK Mİ MODELİ HANGİSİ DAHA SIKINTISIZ VE UYUMLU VE BEN HANGİSİNİN KAÇ HP OLDUĞUNU MOTOR KODUNA GÖRE ANLAYABİLİR MİYİM?
-KRONİK SORUNLARI YANİ TAM ALICAKKEN KONTROL EDİP BAKILMASI GEREKEN YANLARI NELERDİR?
-----HEPİNİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM YAZACAĞINIZ HER BİR MSJ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Re: primera hangi motor ve kasa tavsiye edersiniz ?
2008 den beri 1998 Primera 1.6 GX (p11) kullanıyorum. Çok memnunum, sadece 160 bin km civarında su devir daim pompası değiştirdim. Onun dışında hiç bir sorun açmadı sadece her 10.000 de bakımlarını aksatmadan yapıyorum. Bence evladiyelik bi araç bu kadar memnun kalacağımı bilseydim kesinlikle en dolusunu alırdım p11 ve ya p11 144 ün. P12 yi çok bilmiyorum ama kasası ve göstergesinin ortada olması beni çıldırtıyor

- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
özeti şu alırsanız satamazsınız. Aşkınız olur.
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
- sedat-dmrcn
- NissanClubTr
alikelle yazdı:İy forumlar, 97-99 arasına p11; 2000-2002 arasına p11 144; 2003-2008 arasına p12 deniyor.
2008 den beri 1998 Primera 1.6 GX (p11) kullanıyorum. Çok memnunum, sadece 160 bin km civarında su devir daim pompası değiştirdim. Onun dışında hiç bir sorun açmadı sadece her 10.000 de bakımlarını aksatmadan yapıyorum. Bence evladiyelik bi araç bu kadar memnun kalacağımı bilseydim kesinlikle en dolusunu alırdım p11 ve ya p11 144 ün. P12 yi çok bilmiyorum ama kasası ve göstergesinin ortada olması beni çıldırtıyor
cok tesekkr ederm geç oldu cvp yazmam ama:) ben de zaten p11 lere ilgi duymaya başladım ama bütçem ne zaman yeter suan kestirmek zor,yetirince ilk hedefim primera olacak inş..peki gx,special falan bunlardan en tutulan donanım hangisi ve donanıma göre farkları tam olarak neler acaba hem az cok dolu hem de ucuz olan hangi donanımdır?
- sedat-dmrcn
- NissanClubTr
spoilerci yazdı:bu araba için klima sistemine alırken dikkat et. gazı yok derseler kesin arızalıdır. bu kronik bir sorun değil genel bir uyarı. boya değişen motor bunları söylemeye gerek yok. tavan lambası kontağı kapatıp anahtarı çıkarınca yanar indikten sonra kilitlediğiniz de söner. buna dikkat edin. nissanlar genelde egzosdan su atar. bunlar 2003-2008 arası P12 ler için diğerlerini bilmiyorum ciddi sorunları olan bir araba değil.
özeti şu alırsanız satamazsınız. Aşkınız olur.
egzosttan su atam asadece p12 ler için mi? peki bu bi arıza değil demi?yani su eksiltme falan yapmadan sadece su muu atar?
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
- sedat-dmrcn
- NissanClubTr
sedat-dmrcn yazdı:arkadaşlar p11 lerin gx,special falan bunlardan en tutulan donanım hangisi ve donanıma göre farkları tam olarak neler acaba hem az cok dolu hem de ucuz olan hangi donanımdır?
Bildiğim kadarıyla p11 lerde en dolusu special edition olan sunroof klima celik jant ve sıs farı var ve sadece bu model 1999 yılı uretim diger p11 lerde bı donanımların hepsi bir arada degil ve on ıkı cam elektrikli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- sedat-dmrcn
- NissanClubTr
sedat-dmrcn yazdı:tesekkürler,diğer p11 lerin çoğu sadece 2 ön cam mı elektrikli? special edition 99 model en fulü demek. Peki en çok tutan da bumu
Hayır primelardan 4 cam elektrikli olanlar da var ama mesala klima veya cekik jant sıs farı vs vs yok ama primera special edition da 2 cam elektrikli klima sunroof celik jant ve sis farı var. 11.7 lt lpg ile 100 km gider trigeri zincir bildigim kadarıyla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- disaster011
- Silver Üye
- Meslek: Yönetici
- İletişim:
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir