qashqai 1.2 Benzinli Manuel Sorunları

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
tolgasungu
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek:

qashqai 1.2 Benzinli Manuel Sorunları

Mesajgönderen tolgasungu » 02 Ara 2016, 10:41

Merhaba ,

Aracımın motoru yağ eksilttiği için değişti teslim alacağım anda motordan gelen bir sesle tekrar servise dönmek zorunda kaldım.
Nissan kullanıcısı olarak büyük ümitlerle aldığım Qashqai aracım yine beni hayal kırıklığına uğrattı.
26 gün sonunda yine mağdur oldum. Motorumun değişimini dert etmeyip kullanmak istedim fakat kullanamadım araca güvenim kalmadı.
Piyasada motoru değişen aracı neden almadıklarını anlamış oldum. Bu konuda içim hiç rahat değil artık güvenle aracıma binemeyeceğim.
Motorda bişey olacak mı beni yolda bırakır mı ?Garantisi bitince ne yapacağım. Ben zorluklarla bu aracı aldım ve düştüğüm durum ortada.
Aracımın değişmesini veya değerinde para iadesini talep ediyorum.

Kullanıcı avatarı
barakuda
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: mühendis

Re: qashqai 1.2 Benzinli Manuel Sorunları

Mesajgönderen barakuda » 26 Eyl 2017, 09:13

ne kadar yağ eksiltiyordu? Bunlarda yağ eksiltme zaten normal bir durum diye biliyorum. Yeni motorda yağ eksiltecektir.

Kullanıcı avatarı
defiant
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Re: qashqai 1.2 Benzinli Manuel Sorunları

Mesajgönderen defiant » 29 Eyl 2017, 15:52

Motorunuz kaç kmdeyken eksiltmeye başladı kaç model aracınız? bi de ne kadar yağ eksiltme sonucu servis motoru değiştirdi .Araç değişim talebiniz olmadı mı yukarda dendiği gibi turbo araçlar bi miktar yağ eksiltebilir.

2016 1.2 skpack manuel

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir

oto anahtarı