qashqai ses geliyor
Re: qashqai ses geliyor
- tekinismail
- Silver Üye
- Otomobil: Diğer
- Meslek:
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- tekinismail
- Silver Üye
- Meslek:
Saygılarımla
- tekinismail
- Silver Üye
- Meslek:

tekinismail yazdı:Hocam benim kasa yeni olan. Acaba eski kasayla fark olabilirmi depo. Ben de sizin gibi ses manyagi olan biriyimdir. Bi ses kulagima takildimi iner yol ortasinda bile bakarim. Ama benim aracimda kesimlikle depo sesi yok eminim. Hatta eve donerken bile sadece ses varmi diye pisikopatca depoyu dinledim.
Bakın tekinismail sizde benim gibi aynı hassasiyeti gösteriyorsunuz. Her ne kadar aynı şehirde yaşamasakta yada farklı zamanlarda araçlarımızı alsakta temel de aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Aracınızın yeni kasa olduğunu buradaki söylemlerinizden anlıyorum zaten. Tabii ki fark olabilir yeniden dizayn edilmiş yada ona göre yeniden izalasyonu sağlanmış da olabilir. Ancak konuyu bu başlık altın açmış ve yine yeni kasa olarak alan tabii ben yanlış anlamamışsam forumdaşımız jayzman da aynı sıkıntıyı söylemleriyle dillendirince demek ki içimden Nissan bu sorunun üzerinde sizde takdir edersinizki sorun olarak durmamış gibi düşündüm bende.
aranıza yeni katıldım. Aracım 2013 model ve 50.000 km de. Gecen bir hafta bozuk yollarda kullanmak zorunda kaldım. Dönüş yolunda herhangi bir ses gelmiyordu. Döndüğümün ertesi günü aracı kullandığımda, sağ ön taraftan kasislerden veya bozuk yerlerden geçerken ses gelmeye başladı. Sesi tarif etmem zor ama sadece bozuk yerlerden geçerken geliyor. Aranızda daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı?
- cronus75tr
- Silver Üye
- Otomobil: Qashqai
- Meslek:
- cronus75tr
- Silver Üye
- Otomobil: Qashqai
- Meslek:
- cronus75tr
- Silver Üye