Nissan Pulsar
- goldsmiley
- NissanClubTr
- Otomobil: Diğer
- Meslek: matbaa
Re: Nissan Pulsar
+Birde arabayi kaliteli bir sampuan alip benzinlikte cok yakindan tazyik e maruz birakmadan kiri alip sonra cift kova teknigiyle kopukleyip tekrar yikayip kurulamak mi arac boyasi icin daha yararli olur, yoksa buharli yikama falan mi yaptirmak daha yararli olacaktir?
+Navigasyonu telefon navigasyonuna yakin kullanabilmek mumkun mu cadde vs istiyor
+ Araba koltuklari cok rahat gercekten. Koltuklarin zamanla yipranmamasi icin minder vs kullanan var mi araca yakisacak tavsiye edebilecegnz bir urun var mi?

Dipnot yazdı:Bu arada sormak istedigim bir iki sey var bazen; +start stop devreye girdikten bir muddet sonra tekrar motor calistiginda garc diye bir ses geldigi oluyor. Yasayan var mi?
+Birde arabayi kaliteli bir sampuan alip benzinlikte cok yakindan tazyik e maruz birakmadan kiri alip sonra cift kova teknigiyle kopukleyip tekrar yikayip kurulamak mi arac boyasi icin daha yararli olur, yoksa buharli yikama falan mi yaptirmak daha yararli olacaktir?
+Navigasyonu telefon navigasyonuna yakin kullanabilmek mumkun mu cadde vs istiyor
+ Araba koltuklari cok rahat gercekten. Koltuklarin zamanla yipranmamasi icin minder vs kullanan var mi araca yakisacak tavsiye edebilecegnz bir urun var mi?
Yıkama ile ilgili sorunuza cevap vereyim kesinlikle buharlı yıkamayı önermiyorum. Daha önceki aracımda meraktan denemiştim ve boya yüzeyinde bol miktarda hare şeklinde çizikler oluştu. En iyi yöntem bol su, şampuan ve doğal sünger gibi klasik metodlar.

Katsumoto yazdı:Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle (08.10.2018) sıfır km ÖTV muafiyetli 1.2 N-TEC donanımlı Türkiye`de kalan son 3 Pulsar`dan birinisatın alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Aracı özel tertibatıyla beraber 70.150 TL. ye aldım. Allah hepimize kazasız ve sorunsuz sürüşler nasip etsin.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. ÖTV muafiyetinin detayı hakkında biraz bahseder misiniz?
Araç ile ilgili ilk izlenimleriniz nasıl? Memnun musunuz?
Artıları ve eksileri nedir, bilgi verir misiniz?
- goldsmiley
- NissanClubTr
- Otomobil: Diğer
- Meslek: matbaa
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir