Plaka Tescil işlemleri ?

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
BYZ KPTN
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek:

Plaka Tescil işlemleri ?

Mesajgönderen BYZ KPTN » 06 Ara 2012, 01:49

Arkadaşlar 10 Gündür beklediğim araç bugün geldi yarın sabah trafik tescil şube işlemleri yapılacak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik , ama sıkıntısı bitmiyor...

Ben daha öncede tanışma kısmında bahsetmiştim Bursa'da oturuyorum , ikamet ettiğim semt yıldırım...

Şimdi Sorun Şu ; bayiden görevli arkadaşlar yarın ikamet ettiğiniz trafik tescil şubeye yani Yıldırım Trafik Şubeye gideceksiniz dedi... Ama benim istediğim Plaka Harf Serisi """ E """ harfi , bu harfte internette araştırdığım kadarıyla Merkez Trafik Şube Gözüküyor...

Ben bu plakayı Merkez Trafik Şubeden alamazmıyım ?

İnternette bağış adı altında yapılan işlemle istediğin plakayı alabiliyorsun diye bilgi var , Ama bayideki görevli senin ikametgah olarak bulunduğun semt YILDIRIM olduğu için ellerindeki Harf sıralamasına göre istediğin plakayı alabilirsin dedi !

Bana bu konuda daha önce yaşamış olduğunuz tecrübelere dayanarak bilgi verirseniz çok memnun olurum...

Qashqai +2 * 1,5 DCI * Platinium

Kullanıcı avatarı
GhettoParty
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Primera
Meslek:

Re: Plaka Tescil işlemleri ?

Mesajgönderen GhettoParty » 06 Ara 2012, 02:13

sıfır arac hakkında birşey diyemem ama arkadaş yeni istanbuldan araç aldı plaka değişiminde bağış karşılıgı istediği plakayı alabileceğini söylediler . istersen acemlerde sigorta işi yapan muameleci bir arkadaşım var hatrımı sayar giderim dersen özelden yazayım yarın git bir sor kendisine gönderdiklerimi boş çıkarmaz genelde :)

Uğur DEMİR
16 BK 640
BURSA
NissaN PrimerA TeknA + WhiTe 2003
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013

Kullanıcı avatarı
GhettoParty
Platin Üye
Platin Üye
Meslek:

Mesajgönderen GhettoParty » 06 Ara 2012, 02:14

yada sen bana özelden numaranı at hocam ben yarın sorup sana haber veririm ona göre gidip halledersiniz

Uğur DEMİR
16 BK 640
BURSA
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013

Kullanıcı avatarı
BYZ KPTN
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen BYZ KPTN » 06 Ara 2012, 02:29

ghettoparty yazdı:sıfır arac hakkında birşey diyemem ama arkadaş yeni istanbuldan araç aldı plaka değişiminde bağış karşılıgı istediği plakayı alabileceğini söylediler . istersen acemlerde sigorta işi yapan muameleci bir arkadaşım var hatrımı sayar giderim dersen özelden yazayım yarın git bir sor kendisine gönderdiklerimi boş çıkarmaz genelde :)

Eyvallah , Trafik işleriyle uğraşan arkadaşın bilgilerini özelden gönderebilirmisin...

Bende sabahleyin bir kaç arkadaş var onlarıda arayıp devreye sokacağım ne kadar çok kişi olursa benim için o kadar daha iyi olur biri olmaz diğerini ararım...

Hele istediğim plakayı alabileyim , elbette bizde onu görürüz...

Kullanıcı avatarı
GhettoParty
Platin Üye
Platin Üye
Meslek:

Mesajgönderen GhettoParty » 06 Ara 2012, 02:37

sen bana numaranı at özelden işin kesin çözülür abi sıkıntı olmaz arkadaşın emniyette hatrı sayılır ben rica edersem yaptırır :) biliyorsun malum ikili ilişkiler ben duruma göre sana direk arar haber veririm

Uğur DEMİR
16 BK 640
BURSA
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013

Kullanıcı avatarı
GhettoParty
Platin Üye
Platin Üye
Meslek:

Mesajgönderen GhettoParty » 06 Ara 2012, 02:38

birde numaranla istedğin plaka ve türevlerini yazarsan iyi olur

Uğur DEMİR
16 BK 640
BURSA
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013

Kullanıcı avatarı
BYZ KPTN
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen BYZ KPTN » 06 Ara 2012, 02:53

Özele mesaj gönderdim ...

Kullanıcı avatarı
GhettoParty
Platin Üye
Platin Üye
Meslek:

Mesajgönderen GhettoParty » 06 Ara 2012, 03:06

istediğin plaka farkı 100 tlden başlar içerden ilişkilerle bu fiyat alır aşını gider . alacağın plaka sadece 16 E ise çok bir çıkmaz senin burada işini çözmesi gereken sigorta ve kasko şirketin yeşil vergi dairesinin arkasında sigortacılar bu plaka konusunda iyiler tabi paraya bakarlar , ama plakanın motorlar ayağına kadar gönderiyorlar . işin hertürlü halledilir , önce kendi şubene git olmaz derlerse acemlere git ordan halledilir. bu işi çözmen için zorunlu trafik sigortası yaptırıcağın şirket ile görüşmelisin onlar plakanı çıkartıp onun üzerinde işlem yapıcaklar zaten istediğin plaka farkınıda onlarla görüşüceksin .

Uğur DEMİR
16 BK 640
BURSA
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013

Kullanıcı avatarı
BYZ KPTN
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen BYZ KPTN » 06 Ara 2012, 03:15

ghettoparty yazdı:istediğin plaka farkı 100 tlden başlar içerden ilişkilerle bu fiyat alır aşını gider . alacağın plaka sadece 16 E ise çok bir çıkmaz senin burada işini çözmesi gereken sigorta ve kasko şirketin yeşil vergi dairesinin arkasında sigortacılar bu plaka konusunda iyiler tabi paraya bakarlar , ama plakanın motorlar ayağına kadar gönderiyorlar . işin hertürlü halledilir , önce kendi şubene git olmaz derlerse acemlere git ordan halledilir. bu işi çözmen için zorunlu trafik sigortası yaptırıcağın şirket ile görüşmelisin onlar plakanı çıkartıp onun üzerinde işlem yapıcaklar zaten istediğin plaka farkınıda onlarla görüşüceksin .

eyvallah üstad ilgilendiğin için gerçekten çok teşekkür ederim...
aynen söylediğin gibi yapacağım artık gün ola harman ola :)

ben uyusam iyi olacak zira bayidekiler işlemler sabah erken saatlerde başlayacağını söylemişti :)

iyi geceler kolay gelsin...

Kullanıcı avatarı
GhettoParty
Platin Üye
Platin Üye
Meslek:

Mesajgönderen GhettoParty » 06 Ara 2012, 03:18

önemli değil sorun çıkarsa özelden yazdığım elemanı bul hık mık ederse yaz gene forumdan halettiririm

Uğur DEMİR
16 BK 640
BURSA
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013

Kullanıcı avatarı
BYZ KPTN
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen BYZ KPTN » 06 Ara 2012, 22:41

ghettoparty yazdı:önemli değil sorun çıkarsa özelden yazdığım elemanı bul hık mık ederse yaz gene forumdan halettiririm

Aldım üstad arabayı , plaka tescil işlemlerine gittiğimde tahmin ettiğim gibi gelişti işlemler kayıtlı olduğum ikametgah ilçe trafik şubeden başka bir yerde yapılmıyormuş...

Bilseydim böyle olacağını ikametgahı osmangazi ilçesinde bir arkadaşın adresine alırdım , ama 10 gün oldu arabayı bekleyeli daha fazla beklemek istemediğim için lanet olsun dedim sıradan bir plaka verdiler bende kabul ettim :)

İşin komik tarafı herkes arabayı Islatma espirileri yapıyor...
bende "arabayı çıkarttığımda hava yağmurlu olduğu için zaten Arabayı Islattım " geç kaldınız dedim :)

Kullanıcı avatarı
GhettoParty
Platin Üye
Platin Üye
Meslek:

Mesajgönderen GhettoParty » 06 Ara 2012, 22:51

hayırlısı olsun ne diyelim ama şunuda söylüyeyim boşuna plaka almışsın neyse artık :)

Uğur DEMİR
16 BK 640
BURSA
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

oto anahtarı