QASHQAİ SES SİSTEMİ

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
dkan88
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek: öğrenci

QASHQAİ SES SİSTEMİ

Mesajgönderen dkan88 » 06 Ara 2012, 23:34

SELAM ARKADAŞLAR ARACIMI YENİ ALDIM ALALI HENÜZ 2 AY OLDU 1.5DCİ BLACK EDİTİON ALDIM ÖZELLİKLE 6 HOPARLÖRLÜ DİYE AMA ARABAMIN SES SİSTEMİNDEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM SERVİS İSE BU KONUDA HİÇ YARDIMCI OLMADI . AKLIMA HOPARLÖRLERİ DEĞİŞTİRMEK GELDİ FAKAT ARACIN HOPARLÖLERİNDE DEĞİL TEYBINDE SORUN OLDUĞUNU TEYBİN DANDİKLİĞİNDEN DOLAYI KÖTÜ SES GELDİĞİNİ SÖYLÜYORLAR HALBUKİ EN İYİSİ DEDİKLERİ İÇİN FULL ALDIM ÖZELLİKLE EKRANLI OLSUN VE 6 HOPARLÖRLÜ OLSUN İSTEDİM .ARAC KULLANIRKEN Kİ EN BÜYÜK ZEVKİM MÜZİK DİNLEMEK EĞER BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK TEŞŞEKKÜR EDERİM .YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER. SON BİRŞEY DAHA ACABA ORJİNAL TEYİBE ANFİ TAKABİLİRMİYİZ .34 GNG 88... :DD

Kullanıcı avatarı
GhettoParty
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Primera
Meslek:

Re: QASHQAİ SES SİSTEMİ

Mesajgönderen GhettoParty » 07 Ara 2012, 00:23

hocam a.selam

ben primera orj teyibe geçen haftalarda tesisat taktırdım. teyip bomba gibi 2003 te böyleyse seninde iyidir haliyle

tavsiyem orjinal teyipe anfi taktırıp kolonlarıda anfiden ses alarak kicker midlerle değiştirmen o zaman değişeceğini

göreceksiniz . ama bu garanti dışı bırakabilir aracı anfı olmadan direk kolonlarıda değiştirirseniz hem garantiden çıkmaz
araç hemde gene güzel düzeyde ses alabilirsin .

Uğur DEMİR
16 BK 640
BURSA
NissaN PrimerA TeknA + WhiTe 2003
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013

Kullanıcı avatarı
dkan88
NissanClubTr
NissanClubTr

Mesajgönderen dkan88 » 07 Ara 2012, 00:35

usta tavsiyen için çok teşekkürlerde hoparlörleri taktırmak için kapı içlerinin sökülmesi gerekiyormuş ve kapı içlerinin kapıya montajı esnasında bir mühür veya damla gibi birşey konuyormuş servis kapı içini açınca arabanın servis kağıdına işleniyo ve garanti kapsamında devam ediyor fakt başkası tarafından kapı içleri sökülürse ve servis kaydını yapmazsa gene garanti dışı kalabiliyormuş gerçekten böyle birşey varmı eğer senin dediğin gibiyse orjinallerini söktürüm sony xplod 16 cm mid takımlısını takıyım önceki arabamda vardı çok memnundum sen ne dersin bu konuda ? çok teşekkür ederim

Kullanıcı avatarı
GhettoParty
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Primera
Meslek:

Mesajgönderen GhettoParty » 07 Ara 2012, 00:44

Garantisi olmasa sorun olmazdı dışarda yaptırmak ama garantiyi bozma hocam serviste taktır.müzik zevke göre önemli benim içinde önemlidir arabada temiz müzik dinlemek ama kerameti çok birşey tutmuyor o yüzden garantiyi bozdurmana değmez.serviste yaptır anfiye elektrik cevirici felan çekileceğinden sanırım servis yapmaz ama kapıları değiştirtebilirsiniz.

bizde garantilik durum olmadığından sorun yok :)

Uğur DEMİR
16 BK 640
BURSA
NissaN PrimerA TeknA + WhiTe 2003
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013

Kullanıcı avatarı
dkan88
NissanClubTr
NissanClubTr

Mesajgönderen dkan88 » 07 Ara 2012, 00:53

eyvallah usta çok saol bu hoparlör işinide servise sorcam en kısa zamanda tekrardan çok saol :)

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

oto anahtarı