Almera 1.5 HB 3 kapı
- ycengiz2000
- NissanClubTr
- Otomobil: Almera
- Meslek: emekli
Almera 1.5 HB 3 kapı
15 gün önce Almera 1.5 HB 3 kapı araç aldım. Aracın ruhsatında 2006 Nissan Almera Yolcu nakli-Hususi geçmesine rağmen, bugün MTV yatırmak istedim, aracın cinsi kamyonet-kapalı kasa gözüküyor, vergi 2 kat fazla çıkıyor. Nissan'ın bu modelinde van türü varmı? Bilen varsa lütfen paylaşsın. Trafik tescili İzmir Narlıdere'de yaptırmıştım (15 gün önce) problem yoktu, İlk tescil yeri Çeşme trafik tescili telefonla aradım, ruhsatınız hatalı diyorlar. Soruşturduğumda van tipi almera olmadığını söylüyorlar, kime inanacağım.
- karamurat33
- Silver Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: almera doktoru
Re: Almera 1.5 HB 3 kapı
- aresavas
- Gold Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: IT Manager
- İletişim:
Re: Almera 1.5 HB 3 kapı
Sonuçta kamyonet tipi herhangi bir Almera Türkiye'ye ithal edilmedi (Araç gümrükten alınma ve uygunluk belgesinde kamyonet yazıyorsa ayrı).
İşiniz ek bir yaprak değişimi ile çözülebilecek durumda ama bunu telefonla yapamazsınız. Çözüm ilgili trafik şubesinde..
Aracınızın muayene geçerlilik süresi de size ipucu verecektir. Eğer yılda 1 muayene yapılıyorsa geçerlilik süresi 1 yıl ise yani kamyonet tescillidir. Plakanızı veya şasi numaranızı özel mesaj olarak gönderirseniz ilgili sorgulamayı yapar ve doğru bilgiyi size ulaştırabilirim.
06 SH 055
Çankaya / ANKARA
“Nissan Almera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir