Nissan Club Türkiye Yeniden...
- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim:
Nissan Club Türkiye Yeniden...
Yayında olduğumuz 2 ay süresince 76 Nissan dostu forumlarımıza kaydolmuş ve aramızda bulunan nissan teknikerleri ve yedek parçacı arkadaşlarmız ile yüzlerce konu başlığı altında paylaşımda bulunmuştu.
Ancak rutin bir forum güncellemesi sırasında yapılan hata sonucu tüm veritabanımız yedekleriyle birlikte silindi.
Şu anda yeni bir veritabanıyla yayın hayatına girmiş bulunmaktayız. Aynı hataların tekrarlanmaması için ekstra yedekleme yöntemleri kullanmaya başladık. Yaşanan sorunlar ve veri kayıpları nedeniyle tüm üyelerimizden özür dileriz.
-
- Administrator
- Otomobil: Navara
- Meslek: Nissan Servis
Re: Nissan Club Türkiye Yeniden...
- NISTEC
- Administrator
- İletişim:
- Muhammet Murat
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:
- İletişim:
07 YS 107
KONYA / ANIT
Primera Comfort 2001 (MAZİDE KALDI)
İKİ SANİYE SONRASINA GARANTİSİ OLMAYAN HAYATIMIZ İÇİN FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK.
Aranıza İstanbul Beylikdüzünden katılıyorum. 2012 Nissan Juke 1.6 Platinum kullanıcısıyım.
Ayrıca Astra 1.6 Turbo GTC kullanıcısıyım.
Herkese keyifli forumlar...

- NISTEC
- Administrator
- İletişim:
- NISTEC
- Administrator
- İletişim:
konyahooligans yazdı:merhaba arkadaşlar aranıza konyadan katıldım 2000 yılından beri nissan kullancısıyım. Daha önce nissanciyiz.com sitesinde de görev yaptım. sitemiz teknik nedenlerden dolayı kapandı veya kapatıldı kimseye ulaşamıyorum. galiba sitemiz yeni siteyi kuran arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. site domaini 1 sene önce alınmış galiba ama o kadar internette gezmeme ragmen bu siteye hiç denk gelmedim siteyi tanıtma konusunda galiba hepimizin yardımına ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. iyi forumlar
Evet bu forum 1 yıllık henüz. Aslında bir dönem oldukça aktifti. Çok hızlı bir şekilde her gün bir kaç yeni üye kaydı olmaya başlamıştı. Sonrasında dikkatsizlik sonucu veritabanı kaybı yaşadık. Diğer bahsettiğiniz siteyi bilmiyorum ancak bu domainin örneğin fordclubtr - mazdaclubtr vb diğer markalar için olanları çok fazla aktif. hatta bu domaini biz alırken nissanclubtr.com marka bölümünü diğer tüm markalar için araştırdık hepsi alınmış ve aktifti. Sadece çok ilginç nissan ile kimse ilgilenmemiş.
Artık yayındayız ve alt yapı olarak geliştirilmesi için elimizden geleni yapıcaz. Herhangi bir nedenden dolayı kapanma gibi bir durum kesinlikle olmayacak. Siteyi tanıtma konusundaki yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.
- bravehearth_86
- Silver Üye
- Otomobil: Maxima
- Meslek: mak.müh.
Ben de 2 aylık bir nissan maxima 2.0 v6 kullanıcısıyım.
Hayırlı olsun.
Bi konuda yardıma ihtiyacım var, bursada bildiğiniz iyi bir nissan özel servisi bilen var mı?
maximayı bi check up a sokmam gerek.
“Forum Kuralları, Duyurular ve İletişim Bilgiler” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir