Primera P12 Almayı Düşünüyorum Önerirmisiniz.
Primera P12 Almayı Düşünüyorum Önerirmisiniz.
Nissan Primera P12 2004 Model Üzeri 100.000 Kmyi Geçmicek Hiç tüp takılmamış 20.000 TL Bütçe ile Primera almayı düşünüyorum.
Opel Vectra B kasayı almayı düşünüyordum. Bu arabayı görünce kararımı değiştirdim. Sice doğru seçim olur mu? Pişman eder mi ?
Nissan daha önce kullanmadım binmedim. Nasıl arabadır bilmiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim. Kronik sorunu var mı ? Sıkıntıları vs. ?
Arabaya kanım çok ısındı. Üşenmedim üye oldum inşallah sıkıntısız arabadır alırım ve izlenimlerimi paylaşırım burada.
Şimdiden teşşekürler.
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
Re: Primera P12 Almayı Düşünüyorum Önerirmisiniz.
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- GhettoParty
- Platin Üye
- Meslek:
cok güzel oturaklı ve farklı bir araç 1.5 sene sürekli olarak kullandım ne bir arızasını gördüm nede yolda bırakmasını
beyaz renk ve sunroof ayrıca kullanırken taktıgım 18 jantlarla gördüğüm ilgide cabasıydı

kronik sorunu ömer abinin dediği gibi direksiyon keçesi masraf çıkarırsa çıkarır bana yazın çok sıcak günlerinde 3 4 hafta ufak ufak damlatmayı farkettim ama çok aşırı bir eksilme olmadı o kısmıda ekledim hava normale dönünde kaçırma sorunu hiç yaşamadım.
16 BK 640
BURSA
NissaN PrimerA TeknA + WhiTe 2003
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013
bu araç nasıl?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 35/detay/#
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
linkteki araba temiz duruyor ama gidip bakmak lazım. zamanında tamponun boyandığı renk tonundan belli mesela. çizikten dolayı mı yoksa önden kazalımı araştırmak lazım iyice.ayrıca 24 verdikten sonra makyajlı alınır bence ama sunroof olmazsa olmazın ise 2003-2004 almak zorundasın. çünkü 2005 ve üstünde sunroof yok.
japon araçlarında (nissan,toyota,honda,subaru vs) kmden korkmana gerek yok. japonların motorları sağlamdır. ben 138.000de aldım. 2 senede 152.000e ulaştım.
sunroofa çok takılma derim. 2. araç olarak cam tavan renault modus aldım 3 hafta önce. inan cam olması önde oturduktan sonra beni etkilemiyor. arkada oturana yarıyor sunroof bence.
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
Linkte aracın tampon ve gövde renginin farklı tonda olması normal diğe duydum. Tüm japonlarda honda toyota nissan vs. Gövde ve Tampon Tonlaması farklı diye.
- GhettoParty
- Platin Üye
- Meslek:
16 BK 640
BURSA
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013
- atasagunn
- Gold Üye
- Meslek:
harun.g yazdı:2004 model ne tür sorun çıkartır niye 2005 model üzeri
bu araç nasıl?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 35/detay/#
Linkteki aracin fiyati modeline gore yuksek ,2004 model ve lpg yoksa ve de boyasi vurugu kirigi degiseni yoksa 20 bin tlden fazla vermezdim ben olsam .Gecen sene 2006 modelini ilk sahibi bir ordu mensubundan 22 bine aldim 68 bin kmdeydi arac.Ve lpg yoktu lpgyide taktirdi oyle aldim 22 bine .Sunroof'a takilmazsan 2005 model uzeri al derim hatta vergisini biraz fazla oderim dersen 2.0 tekna al .
2011 Skoda Superb 1.4 Tsi Elegance
- hikmet43
- Silver Üye
- Meslek: GÜVENLİK KAMERA
- İletişim:
temiz bulursan kaçırma hemen al...bende sizin gibi bu araca kafayı takmıştım.gitmediğim yer kalmadı. kütahyada oturuyorum. ne ankarası kaldı ne mersini.sahibindende bakıp telefonda anlaşıp gidiyordum. araçları yetkili servise gösteriyordum. hiç biride söylenenler gibi çıkmadı. hatta birisi pert çıktı.en sonunda istediğim arabayı geçen sene aydında bulup aldım. aldığımda 79 binde idi. ben bir senede 7 bin km yaptım şimdi 86 binde.aldığımda bir yağını değiştirdim tamam..birde tavsiyem sanroofa takılma 2005 ikinci yarısından sonrakiler makyajlılar içi daha güzel. ekstradan direksiyondan kontrollü radyoteyo ve yol bilgisayarı.vede kapı kolları ve direksiyon daha hoş.gerikamera renkli.bu arada 2005 öncesini kötülemiyorum. onlarda hoş araba
- GhettoParty
- Platin Üye
- Meslek:

16 BK 640
BURSA
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir