Qashqai Cam Kapama ve Ayna Kapatma Modülü...
- suat yelkovan
- Gold Üye
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: özel eğitim okulu
Re: qashqai cam kapama ve ayna kapatma modülü...
- haldunhoca
- NissanClubTr
- Meslek: öğretmen
- ERSE67
- Gold Üye
- Meslek: English Teacher
- suat yelkovan
- Gold Üye
montaj için mutlaka pazarlık yapın arabayı görünce farklı fiyat söylüyorlar en fazla 50 tl dir bunun montajı..
ayrıca bazı arkadaşlar 180 tl ye cam ve ayna modülü aldığını söylüyorlar.....
fakat cam açma ve tek dokunuş ile tüm camları açma ve kapama özelliği de yok...
ayrıca soketsiz olduğu ve aracın cam düğmelerinin altından tek tek kablo ğirişi yapıldığını söylediler...
lütfen dikkat ucuz diye orjinal olmayan modüller ile yarın sorun yaşayabilirsiniz....
suat yelkovan 0505 524 43 21 -- 0532 570 05 09
- suat yelkovan
- Gold Üye
nissan qashqai sustalı anahtarlar elimize ulaşmış bulunmaktadır......
düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim
suat yelkovan 0505 525 43 21 -- 0532 570 05 09
- ERSE67
- Gold Üye
- Meslek: English Teacher
- suat yelkovan
- Gold Üye
şuan kocaeli izmit ten bi öğretmen arkadaş 3 haftadır kullanıyor ve sorun yok....
geçen gün de yine izmit te bi rkadaşın arabasına yaptık ve hiç bir sorun yok.....
suat yelkovan 0505 525 43 21

videolar forum donanımhaberdeki mesajımda, buraya atamadım da
http://forum.donanimhaber.com/m_3542753 ... 166/tm.htm
- suat yelkovan
- Gold Üye
bizzat muhatap olduğum bir nissan yetkili servisinde hatta benim modül verdiğim serviste yaşadığım olay.......
artık cam modülünde geldiğimiz nokta D-LUX yani cam açma -kapama ve tek dokunuş ile 4 cam açma ve kapama modülü olduğunu izah ettim.....fakat servis buna gerek yok...
insanlar bunu anlamaz bana hangisi ucuz ve ben nasıl çok para kazanırım ben ona bakarım diye bir cevap verdi.....
şaşırdım...... tabi 70 tl ye cam modülü alıp 300 tl ye satmak çok kolay.....ve DİKKAT EDİN O MODÜLLERİNDE SIKINTILARI VAR VE PİYASADA ERİTMEYE ÇALIŞIYORLAR...
sebebini beni bizzat cepten arayan arkadaşlara ileteceğim......
şimdi madem öyle dedim ve bu modülü ben türkiye pazarına soktum,fırsatçılara geçit yok......servislerin insanları kandırmasına da fırsat yok....cam molü 70 tl.....
ayrıca siz siz olun lütfen daha ucuz diye soketsiz ,kablo kesme işlemi olan ve sırf bu işi para kazanmak için yapanlara aldanmayın..
ben aracımda neden cam ve ayna kapama yok diye arayış içine girdim ve kendim için aldım kullandım her gören sordu ve yardımcı oldum....
benim kazancım türkiye de 500 qashqai ci dostum var her bölge ve şehirden hemde yüzlerini hiç görmediğim halde.....
bana güvenen tüm arkadaşlara teşekkürler....
- suat yelkovan
- Gold Üye
3 sene önce Türkiye ye bu modülü getirdiğimizde sadece cam kapama vardı...biz modülü D-LUX olarak yeniledik....servisler stok eritmeye çalışıyor....
ve şuda bilinmeliki ben bu modülleri arada herhangi bir aracı olmadan yurtdışından üretici firmadan alıyorum....onlar adına garanti veriyorum....
D-LUX modül:
kumandadan tek dokunuş ile açık olan tüm camlar -kapılar ve aynaları kapatıyor.....
kumandadan tek dokunuş ile kapı ve aynalar açılıyor-arzu ederseniz camlarıda araca binmeden açabiliyorsunuz....(araca binmeden sıcak havada araç içinin serinlemesi için harika)
şöför kapısındaki 4 lü cam açma düğmelerinden tek dokunuş ile tüm camları açma ve kapama yapabiliyorsunuz ...
(normalde siz sadece şöför camını tek dokunuşla açma ve kapama yapabiliyorsunuz )
soketli ,orjinal ve anlaşmış olduğum nissan yetkili servislerin ürün tedarikcisi olarak sizlere en iyi fiyatı sunuyorum....
bazı nissan servisleri soketsiz ,orjinal olmayan modül takıyorlar fakat siz görmüyorsunuz ..evet cam ayna kapanıyor ama aracınızdan kablo kesiliyor....cam hafızası kayboluyor...park ettiğinizde 4 lüler açıkken camlar kapanmıyor......lütfen önce ürünü görün ,sorun ve kullananlardan teyit alın ve öyle karar verin.....
servis para kazanmak için var....
ben orjinal modülleri garantili olarak ve kendi aracımda güvenle kullanarak sizlere öneriyorum ve servislere verdiğim fiyat ile aynı fiyattan sunuyorum....
detaylı bilgi için lütfen arayın
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir