Kapı fitilleri..
- fatihinec
- Silver Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: Öğretim Elemanı
Re: Kapı fitilleri..
- atasagunn
- Gold Üye
- Meslek:
2011 Skoda Superb 1.4 Tsi Elegance
- fatihinec
- Silver Üye
Bu arada hangi arkadaş yazmıştı hatırlamıyorum ancak corolla'nın ya da tempra'nın fitilleri kesinlikle bu araçlara olmuyor. Kaç tane kaportacıya gidip bu ihtimali söylediysem, aldığım cevap hep olumsuz oldu.
Çarşamba gününe fitiller geliyor. Fitilleri taktıktan sonra bilahare son durumu buradan yazarım. Memnun kalırsam fitilleri aldığımız vatandaşın telefonunu da paylaşırım sizinle...
Önemli bir noktayı da paylaşmak istiyorum: primeraların tekerler üstünde hava tahliye kanalları varmış ve buralardan bir zaman sonra içeri toz alabiliyormuş. 4 tane primera toplayan bir kaportacı söyledi bunu. Artık o kaportacıya da götürür ve o işlemi de yaptırırım...
Artık çarşamba ya da perşembe gününe son durumu yazarım. iyi geceler arkadaşlar..
- kadirbilir81
- Silver Üye
- Meslek:
- fatihinec
- Silver Üye
- atasagunn
- Gold Üye
- Meslek:
2011 Skoda Superb 1.4 Tsi Elegance
- fatihinec
- Silver Üye
Öncelikle şunları söyleyeyim, tempra, connect fitili olmuyor. primeraların kapılarının oturduğu yer köşeli ve bu fitiller yuvarlak geliyor, bu yüzden orjinal fitilin aynısı olacak. Bu şekilde uydurma bir fitil bulamadım. Servise sorduğumuzda ise 2000 ila 2500 TL arasında bir rakamla karşılaştım. Umutsuz bir şekilde sanayiden çıkarken bir aksesuarcı gördüm. Çalıştıkları bir şirket olduğundan bahsetti ve telefon açarak fitilin tanesini 60 TL'den getirttik. Ancak gelen fitiller de köşeli değildi. Fitilleri aldığımız şirket tutturdu bunlar p12 fitili diye ve böylelikle 5x60 TL + aksesuarcının payı elimde patladı. Bu arada kaportacı fitillerimin tamamen bittiğinden ve değişmesi gerektiğinden bahsetmişti. Arabanın döşemeleri söktürüp, yıkattıktan sonra kaportacıya bıraktım. (Bu arada döşeme 110 TL, yıkanması 60 TL) Ertesi sabah almaya gittiğimde fitillerin içine boru yerleştirdiğini fark ettim. Şoför kapısına ise getirttiğim fitili koyup, eski fitilinin de köşesini keserek ek yaptığını gördüm. Saçma sapan bir şey olmuş, adeta kendine benzetmiş. Kavgalaşıyoruz bu aralar, şoför kapısını da halledecek; halletmek zorunda... Elbette düşünüyorum madem boruyla hal oluyordu neden bana kapı fitili aldırdın ey kaportacı. Bu boru işi kolaydı madem bir de buna 200 TL para verdim. Bu fitil işi velhasıl bana 800 TL'ye mal oldu. Can sıkıntısından buraya yazamadım ve hala da tam manasıyla tamam olmadı :(
- kadirbilir81
- Silver Üye
- Meslek:
- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim:
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön