Almera Almak İstiyorum

(N15) (N16) Nissan Almera
Kullanıcı avatarı
MÜNÜRB
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Almera
Meslek: memur
İletişim:

Re: Almera Almak İstiyorum

Mesajgönderen MÜNÜRB » 10 Nis 2014, 08:33

kubat yazdı:Münür bey içimi rahatlattınız.

Dün bir ani gelişme ile daha önce 18.500 ile anlaştığımız arkadaş almerasının muayeneden geçtiğini satışın yapılabileceğini söyledi daha önceden de sözleştiğimiz için birazda mecburi okey verdim. Yani nihayetinde öyle yada böyle sanırım bugün bir almeram olacak.

Biraz da kadere bırakmak lazım çünkü benim kafa karışıklığım kararsızlığım benim için de yorucu oluyor. Anladığım kadarıyla primere donanımı ile özellikle elektronik donanımı ile farklı. Ben almeranın duruşunu daha sevdim ama primera konforu daha iyi gibi. olmadı birkaç sene sonra primeraya kayarım kısmet biraz da :)

Değerli bilgileri benimle paylaştınız teşekkür ediyorum. Almera konu başlıklarında görüşmek üzere :D

hakkınızda hayırlısı olsun :D

münür bingöl
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

Kullanıcı avatarı
MÜNÜRB
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen MÜNÜRB » 10 Nis 2014, 08:37

cdogu yazdı:Albea ile Primera'yı karşılaştırmayın be abiler,arabalarınız incinmesin. Albea'nın içine bir binip o trim kalitesini görmeyen yoktur.. O arabanın tek avantajı varsa Multijet motoru. Gerisi fos.

Primera p12 kasalar gerçekten güzel arabalar. Ben piyasasını bilmem,Qashqai'ciyim. Ama çok oturaklı,karizmatik bir araba.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dikkat ettimde albea yanlışlıkla konuya dahil oldu herhalde :D

münür bingöl
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

Kullanıcı avatarı
cdogu
Gold Üye
Gold Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek: Öğrenci

Re: Ynt: Almera Almak İstiyorum

Mesajgönderen cdogu » 10 Nis 2014, 09:02

MÜNÜRB yazdı:
cdogu yazdı:Albea ile Primera'yı karşılaştırmayın be abiler,arabalarınız incinmesin. Albea'nın içine bir binip o trim kalitesini görmeyen yoktur.. O arabanın tek avantajı varsa Multijet motoru. Gerisi fos.

Primera p12 kasalar gerçekten güzel arabalar. Ben piyasasını bilmem,Qashqai'ciyim. Ama çok oturaklı,karizmatik bir araba.

Hocam burada 2003 2004 Albea'dan bahsedilmiş. Ben de izlenimleri aktarmak istedim.

Kullanıcı avatarı
cdogu
Gold Üye
Gold Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek: Öğrenci

Mesajgönderen cdogu » 10 Nis 2014, 09:02

MÜNÜRB yazdı:

Hocam burada 2003 2004 Albea'dan bahsedilmiş. Ben de izlenimleri aktarmak istedim.

Kullanıcı avatarı
kubat
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: Bilişim

Mesajgönderen kubat » 10 Nis 2014, 09:59

cdogu yazdı:
MÜNÜRB yazdı:

Albea'ya mı baksam aceba bir de :)

Kullanıcı avatarı
kubat
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen kubat » 10 Nis 2014, 10:06

Munur bey sizinle çok konuşmak gerekecek diger primera sahiplerinin yanında yalnız kalmak istemiyorum çoğunluk onlarda sanırım :) en çok sizden bilgi alacağım sanırım

Kullanıcı avatarı
ladroness
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Primera
Meslek: fizyoterapist

Mesajgönderen ladroness » 10 Nis 2014, 11:16

MÜNÜRB yazdı:
ladroness yazdı:Sonuç olarak fazla 2. el piyasası olmayan araçlar bari tutulan modeli olsun diye düşünüyorum. Araçlara şasi nodan sorgulama yapmanızı onermeme gerek yok sanırım. Özellikle Konyadaki ilanlara daha özenle yaklaşın. P11 konusunda yardımcı olurum. Ama Almera yerine p11 tercih et diyemem Münur abiden korkarım:) Albeaya alternatif olarak düşünüyosanız ikisi de Albea nın çok çok üstünde araçlar emin olun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

co pilotum,canım kardeşim sana cevap yazmak farz oldu,primera duruş olarak hoşuma giden bir araç,daha bi ağır abi kalıyor almeramın yanında :D donanım olarakta süper o yüzden almera al diyemem arkadaşımıza ancak benim ilk göz ağrım vazgeçemem :D biraz duygusal mı oldu ne :D2004 albea var kardeşimde beğendiğim bir araç yalnız almeradan,primeradan inip albea ya binince attan in eşeğe bin oluyor açıkçası yaşadım çünkü :D :D :D
Almeraya Juke dan önceki şehrin haylazı gözüyle bakıyorum abi o yüzden şu arabana bişeyler yap da sıradan bir Almera dan farkı olsun :)

Ramazan Anıl Ülger
2001 Primera 1.6 Comfort(mazide kaldı)
2004 Megane 2 HB 1.6 Dynamique-34 GMU 61

Kullanıcı avatarı
MÜNÜRB
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen MÜNÜRB » 10 Nis 2014, 12:39

ladroness yazdı:
MÜNÜRB yazdı:
ladroness yazdı:Sonuç olarak fazla 2. el piyasası olmayan araçlar bari tutulan modeli olsun diye düşünüyorum. Araçlara şasi nodan sorgulama yapmanızı onermeme gerek yok sanırım. Özellikle Konyadaki ilanlara daha özenle yaklaşın. P11 konusunda yardımcı olurum. Ama Almera yerine p11 tercih et diyemem Münur abiden korkarım:) Albeaya alternatif olarak düşünüyosanız ikisi de Albea nın çok çok üstünde araçlar emin olun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

co pilotum,canım kardeşim sana cevap yazmak farz oldu,primera duruş olarak hoşuma giden bir araç,daha bi ağır abi kalıyor almeramın yanında :D donanım olarakta süper o yüzden almera al diyemem arkadaşımıza ancak benim ilk göz ağrım vazgeçemem :D biraz duygusal mı oldu ne :D2004 albea var kardeşimde beğendiğim bir araç yalnız almeradan,primeradan inip albea ya binince attan in eşeğe bin oluyor açıkçası yaşadım çünkü :D :D :D
Almeraya Juke dan önceki şehrin haylazı gözüyle bakıyorum abi o yüzden şu arabana bişeyler yap da sıradan bir Almera dan farkı olsun :)

mesaj alındı o yönde çalışmalara fırsatını bulduğumda başlıycam şüphen olmasın :OOO

münür bingöl
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

Kullanıcı avatarı
MÜNÜRB
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen MÜNÜRB » 10 Nis 2014, 19:56

kubat yazdı:Munur bey sizinle çok konuşmak gerekecek diger primera sahiplerinin yanında yalnız kalmak istemiyorum çoğunluk onlarda sanırım :) en çok sizden bilgi alacağım sanırım

bu konuda aklında hiç şüphe olmasın sağolsunlar aklımıza gelen herşeyi sorduk her konuda yardım aldık :D felixcrail,etap nissan(ömer,güçlü)üstadlarımız ve diğer arkadaşlar her zaman koşacaklardır bende dilim döndüğünce yanındayım :D buralara çok sık gelmesede almera konusunda bir çok araştırma yaparak kendisini geliştirmiş volverin 33 üstadımız var .nette almera tr yazdığında o ve arkadaşlarının derlediği çok güzel bir almera sitesi var oraya bir giriş yapıp bi özet okuma sana faydalı olacaktır aklına takılan bir çok konuyu cevaplanmış olarak bulacağından eminim çok güzel paylaşımlar yapmışlar :OOO

münür bingöl
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

Kullanıcı avatarı
kubat
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen kubat » 11 Nis 2014, 09:11

Ve Kırımızı canavarım oldu bir tane. Sevdim binince aslında. Elindekiyle yetinmek mi dersiniz, almera zaten güzeldir mi dersiniz bilmiyorum :) Aldım nihayet kaderimizdekine gönlümüz razıdır her daim.

Bir kaç sorun var ufak tefek can sıkmayan. Debriyaj yukarıdan kavrıyor, sağ ön kapı bir kerede açılmıyor ve rolanti ayarı çok iyi değil gibi. Sanırım bu araçla da tamirciliğe de başlayacağım. Boya konusunda da ileride fikirlerinize ihtiyacım olacak. Araç hiç boyatılmadığı için 20 senenin çiziği döküğü var üzerinde.

Şimdiye kadarki ve bundan sonraki fikir yardımlarınız için teşekkür ederim :)

Kullanıcı avatarı
MÜNÜRB
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen MÜNÜRB » 11 Nis 2014, 09:17

hayırlı olsun.kazasız,belasız.cezasız güzel günlerde keyifli sürüşler dilerim. :DD

münür bingöl
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

Kullanıcı avatarı
MÜNÜRB
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen MÜNÜRB » 11 Nis 2014, 09:19

kubat yazdı:Ve Kırımızı canavarım oldu bir tane. Sevdim binince aslında. Elindekiyle yetinmek mi dersiniz, almera zaten güzeldir mi dersiniz bilmiyorum :) Aldım nihayet kaderimizdekine gönlümüz razıdır her daim.

Bir kaç sorun var ufak tefek can sıkmayan. Debriyaj yukarıdan kavrıyor, sağ ön kapı bir kerede açılmıyor ve rolanti ayarı çok iyi değil gibi. Sanırım bu araçla da tamirciliğe de başlayacağım. Boya konusunda da ileride fikirlerinize ihtiyacım olacak. Araç hiç boyatılmadığı için 20 senenin çiziği döküğü var üzerinde.

Şimdiye kadarki ve bundan sonraki fikir yardımlarınız için teşekkür ederim :)

resimlerini bekliyoruz,merak ettim kırmızıyı şimdi :D

münür bingöl
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

“Nissan Almera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

oto anahtarı