P11 ALMADAN ÖNCE SİZLERE DANIŞMAK İSTİYORUM
- spyder20
- Silver Üye
- Otomobil: Diğer
- Meslek: TDU
benim tek sorunum yolda kalma korkusu.daha önce tofaş yüzünden 3 5 defa yolda kaldım. birde yedek parçalarını servise telefonda sordum biraz pahallı gibi geldi mesela orjinal debriyajına 500 yan sanayi olana 300 tl fren diskleri 180 tl istedler. görüşleriniz doğrultusunda bende bir p11 sahibi olabilirim

- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
Re: P11 ALMADAN ÖNCE SİZLERE DANIŞMAK İSTİYORUM
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- spyder20
- Silver Üye
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- ilker_yusuf
- Gold Üye
- Otomobil: Belirtilmemiş
- Meslek:
2000 Model P11 144 Sahibi olarak elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Aracım 1,6 Comfort Model. Bugüne kadar mekanik anlamda bize bir kere bile sıkıntı çıkarmadı. Yani herhangi bir arızadan dolayı servise gitmedik. Sadece periyodik bakımlarını yaptırdık. Yürüyen Aksam tamamı filtreler debriyaj seti ıvır zıvır 100.000 km bakımını haziran 2012 de yaptırdık 1700 TL fiyat verdik. Ama 12 yaşındaki arabada bunun dışında servis parası bugüne kadar vermedik sadece filtreleri ve zamanı geldiğine yağ değişimlerini gerçekleştirmiştik.
Araba modeline ve bence şuan 0 alabileceğin bir çok arabadan daha konforlu daha rahat ve daha heybetli.
Dönüş çapı biraz uzun olup her yerden rahat dönemeyebilirsin ama alışınca sıkıntı olmuyor geniş bir bagaj ve iç hacim sahibi olabileceğine emin olabilirsin. Belirttiğim gibi parça konusunda belki pahalı gelebilir ancak bir fiat yada renault grubu ucuz olup yılda 3 kere servise gitmek zorunda kalacağıma pahalı olup 2 yılda bir gitmeyi tercih ederim.
Konfora dayalı özellikleri.
Otomatik Dijital Klima
4 cam otomatik
elektrikli ayna
2 airbag
ABS
Ön - Arka Kol dayama
arka sis farı
Ön koltuk bel desteği
Ön koltuk yükseklik ve oturma açısı ayarlama gibi özellikler mevcut.
Parasına göre alabileceğin en iyi arabalardan biri.
Opel Corsa 1.2 Essantia + Body Kıt
Ümraniye - İstanbul
- Muhammet Murat
- Platin Üye
- Meslek:
- İletişim:

07 YS 107
KONYA / ANIT
Primera Comfort 2001 (MAZİDE KALDI)
İKİ SANİYE SONRASINA GARANTİSİ OLMAYAN HAYATIMIZ İÇİN FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK.
- selcukprimera
- Silver Üye
- Meslek:
- İletişim:
- Muhammet Murat
- Platin Üye
- Meslek:
- İletişim:
selcukprimera yazdı:primera sorunsuz bi araçtır tavsiye ederim...
önemli olan o sorunsuz aracı bulmaktır kardeşim

07 YS 107
KONYA / ANIT
Primera Comfort 2001 (MAZİDE KALDI)
İKİ SANİYE SONRASINA GARANTİSİ OLMAYAN HAYATIMIZ İÇİN FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK.
- spyder20
- Silver Üye
- spyder20
- Silver Üye
konyahooligans yazdı:selcukprimera yazdı:primera sorunsuz bi araçtır tavsiye ederim...
önemli olan o sorunsuz aracı bulmaktır kardeşimkonya da 10 arabadan 2 si nissan oldu nerde döküntü hurda var doldu taştı ama bi kadarda temizleri mevcut tabiki
valla sahibinden.com da dikkatimi çekti konyada çok var satılık
Bende 2001-2009 yılları arasında P11 2000 Model 1.8 Luxury Primera kullandım. İzlenimlerimi şöyle aktarayım. Aracın garantisi bittikten sonra tüm periyodik bakımları Bostancı da özel serviste yapıldı. Bakım fiyatları gayet makul düzeydeydi. Yani aynı segment araçların bakımı 5 lira tutarken biz 10 lira ödemiyorduk. Bakımlar haricinde bir kere araç debriyaj balatası bittiği için yolda kaldı. Onun haricinde motor veya mekanik ile ilgili en küçük bir sıkıntısı olmadı. Tabiri caizse yemini suyunu ver arkana bakma. Aracın bana göre en iddialı özelliği inanılmaz bir yol tutuşunun olmasıydı. En keskin manevralarda bile (8 yıl boyunca) aracı yoldan çıkartamadım. Hızlanma konusunda 1.8 114 HP motor orta seviyelerde performans sergilerken yüksek hızlarda sessizliğini koruyarak iyi bir performans çıkarıyordu. Malzeme kalitesi bir çok rakibine göre daha iyiydi. Dönemine göre kullanıcısına güzel bir konfor sunuyordu. Kilometre sorunu olmadan tıkır tıkır çalışan bir motor sizi bakımları aksatmamak kaydıyla çok rahat 500.000 kmlere kadar taşıyabilir. Birde 1.8 motor için önyargılı yaklaşanlara şunu söyleyeyim. 1.8 motorun fabrika verilerine bakarsanız 1.6 motordan daha az yaktığını ve daha seri olduğunu görebilirsiniz. Nissan keyifli ve konforlu sürüş için ideal bir araba. Neyse ki 2009 da ara verdiğim Nissan serüvenine 2013 de tekrar Nissan Qashqai ile başlamış bulunuyorum.
Keyifli sürüşler...
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir