delete

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
kuraffb
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Primera
Meslek:

delete

Mesajgönderen kuraffb » 12 Mar 2014, 19:09

delete

En son kuraffb tarafından 07 Nis 2016, 01:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
horex
Gold Üye
Gold Üye
Meslek: memur

Re: Teyp Çerçevesi İçin Dörtlü Butonu

Mesajgönderen horex » 12 Mar 2014, 22:07

bende teyp çerçevesi aldım ama teyp takmayacağım dörtlü düğme benimde kafama takılıyor onu başka yere bağlayacağım ama tüvde sorun çıkarmı onu merak ediyorum. başka yere başka bir dörtlü düğme koyacağım bu uygulama baştan bana basit gözüksede bazı detaylar gözümden kaçmış ama halledeceğim çıkmacalara bakarsan daha hızlı bulursun sanırım

Kullanıcı avatarı
kuraffb
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

delete

Mesajgönderen kuraffb » 12 Mar 2014, 22:15

delete

En son kuraffb tarafından 07 Nis 2016, 01:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
1.burak
Platin Üye
Platin Üye
Meslek: İlaç Mümessili

Mesajgönderen 1.burak » 12 Mar 2014, 23:59

Bildigim kadariyla Opel Vectra'ların oraya uygun dortlu dugmesi vardi.. Hangi kasaya ait bilmiyorum ama bulurum biraz arastirayim tekrar mesaj olarak eklerim konuya.. Bu arada TüvTurk'te herhangi bir problem cikmaz.. İciniz rahat olsun..

Edit: Opel Vectra B Kasa dortlu butonu oluyor.. 1996 ve uzeri olan uzay kasa denilen Vectra..

Teybinizi yerinden cikardiginizda teyp arkasindaki iki fisten kucuk olanin sol alt kosesindeki iki kablo dortlulerin ait oldugu kablolardi yanlos hatirlamiyorsam.. Ona gore elektrikcinize gerekli baglantiyi yaptirabilirsiniz.. Vectra butonu tedarik edin gerisi kolay..

Kullanıcı avatarı
kosh_kina
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: mühendis

Mesajgönderen kosh_kina » 13 Mar 2014, 12:12

ARKADAŞLAR SADECE GÜZEL GÖZÜKEN Bİ DÖRTLÜ DÜĞMESİ MARİFET DEĞİL BİRDE BU DÖRTLÜNÜN ÜZERİNDEKİ KIRMIZI LAMBANIN FARLARLA BİRLİKTE YANMASI DURUM VAR.
ARACIN ORJİNAL KABLOLARINI KESMEYECEK ALDIĞINIZ DÖRTLÜYLE UYUMLU HALE GETİRİP FARLARI YAKINCA DÖRTLÜ DÜĞMESİNİ DE YAKACAK HALE GETİRRECEK USTAYA İHTİYACINIZ VAR. HA BİR DE BİZİM ARAÇLARIN ARKASINDAKİ ANTEN GİRİŞİ NORMAL TEYPLERE UYMUYO ORAYA Bİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ TAKTIRMAK LAZIM.
BEN BAYAA UĞRAŞTIM EN AZ 5 TANE USTA BEN YAPAMAM DEDİ AMA SONUNDA İŞİN UZMANINI BULDUM ARAÇ BEYİNLERİNDEN ALARMLA KADAR OJİNAL TEYP TAMİRİNE KADAR HERŞEYİ YAPABİLEN BİR USTA. BEN YAPTIRDIM ÇOK MALİYETLİ OLDU AMA TİTİZ BİRİ OLMAMA RAĞMEN ÇOK BEGENDİM. AMA ÇERÇEVESİ , ORJİNAL MARKA DÖRTLÜSÜ ,RADYO ANTEN DÖNÜŞÜM APARATI , SONY cd mp3 flash ÇALAR DERKEN ZATEN ÇOK MALİYETLİ OLMUŞTU ÜZERİNE BİRDE 100LİRA İŞÇİLİK VERDİM.
AMA NE DİYİM DEĞDİ YANİ BEN BİLE MEMNUN KALDIYSAM HERKES BEGENİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE AYRICA HERKES ORJİNALİ ÖYLE OLDUGUNU DÜŞÜNÜYO HİÇ SIRITMIYO.
BNM SİSTEMİN MALİYETİNİ SİZİNLE PAYLAŞIYIM
SONY CDX GT 570 UI : 330 TL
Teyp çerçevesi Made in Germany : 65 TL
Dörtlü Flaşör : 45 TL
Anten dönüşüm aparatı 12$ : 25 TL
işçilik : 100 TL
isteyene aynısından yaptırabilirim ya da daha da iyi bir sistem olan 2000 modeldeki orjinal teyplere (cd changer girişi olmayan ) uyumlu olmadığı idda edilen FLASH bağlantısı yaptırtabilirim (aracın orjinal teybine gerekli bağlantılar yapılarak uyumlu hale getireceğini söyledi ustam. Ben teyb almasaydım o şekilde yaptıracaktım 800 şarkı kapasiteli.

Kullanıcı avatarı
kuraffb
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

delete

Mesajgönderen kuraffb » 13 Mar 2014, 12:41

delete

En son kuraffb tarafından 07 Nis 2016, 01:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
kosh_kina
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen kosh_kina » 13 Mar 2014, 12:51

İsterseniz çerçeve ve teybiniz gelsin teybinizin arkasındaki kablolarla çerçeveyi bana kargolarsınız ben sistemi tamamen aynı benimki gibi yaptırıp size yollarım ben hangi markayı kullandığını ben bilmiyorum ustam bi markanın orjinal dörtlüsünü taktığını söylemişti.

Kullanıcı avatarı
1.burak
Platin Üye
Platin Üye
Meslek: İlaç Mümessili

Mesajgönderen 1.burak » 13 Mar 2014, 14:51

Opel dortlusu birebir uyumlu.. İnternetten gittigidiyor ve sahibinden gibi siteler uzerinden satin alabilirsiniz butonu.. Zaten donusumu yapan bir cok kisininde Vectra butonu kullandigini gorebilirsiniz internette..

Kullanıcı avatarı
kosh_kina
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen kosh_kina » 28 Mar 2014, 15:46

opelin dörtlüsü derken insanın aklında canlanan neler var hiç düşündün mü 1.bırak :)

Kullanıcı avatarı
kuraffb
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

delete

Mesajgönderen kuraffb » 03 Nis 2014, 20:48

delete

En son kuraffb tarafından 07 Nis 2016, 01:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
kosh_kina
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen kosh_kina » 06 Nis 2014, 21:04

helal olsun o ustaya o zaman söyleyecek birşey bulamıyorum kuraf fb fotolarını paylaşırsan seviniriz.

Kullanıcı avatarı
kosh_kina
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen kosh_kina » 21 Nis 2014, 15:14

şimdi kuraffb ye sesleniyorum..
arkadaş başın sıkıştığında siteye girmiş sorular sormuşsun biz de sana cevap vermiş yardımcı olmaya çalışmışız..
Olduk veya olamadık insan bi cevap yazar fotoları ekleyeceğini söyledin hala ses seda yok
umarım başına bişey gelmemiştir de sen vefasız birisindir sadece.

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir

oto anahtarı