delete
- horex
- Gold Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: memur
Re: Teyp Çerçevesi İçin Dörtlü Butonu
- 1.burak
- Platin Üye
- Meslek: İlaç Mümessili
Edit: Opel Vectra B Kasa dortlu butonu oluyor.. 1996 ve uzeri olan uzay kasa denilen Vectra..
Teybinizi yerinden cikardiginizda teyp arkasindaki iki fisten kucuk olanin sol alt kosesindeki iki kablo dortlulerin ait oldugu kablolardi yanlos hatirlamiyorsam.. Ona gore elektrikcinize gerekli baglantiyi yaptirabilirsiniz.. Vectra butonu tedarik edin gerisi kolay..
ARACIN ORJİNAL KABLOLARINI KESMEYECEK ALDIĞINIZ DÖRTLÜYLE UYUMLU HALE GETİRİP FARLARI YAKINCA DÖRTLÜ DÜĞMESİNİ DE YAKACAK HALE GETİRRECEK USTAYA İHTİYACINIZ VAR. HA BİR DE BİZİM ARAÇLARIN ARKASINDAKİ ANTEN GİRİŞİ NORMAL TEYPLERE UYMUYO ORAYA Bİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ TAKTIRMAK LAZIM.
BEN BAYAA UĞRAŞTIM EN AZ 5 TANE USTA BEN YAPAMAM DEDİ AMA SONUNDA İŞİN UZMANINI BULDUM ARAÇ BEYİNLERİNDEN ALARMLA KADAR OJİNAL TEYP TAMİRİNE KADAR HERŞEYİ YAPABİLEN BİR USTA. BEN YAPTIRDIM ÇOK MALİYETLİ OLDU AMA TİTİZ BİRİ OLMAMA RAĞMEN ÇOK BEGENDİM. AMA ÇERÇEVESİ , ORJİNAL MARKA DÖRTLÜSÜ ,RADYO ANTEN DÖNÜŞÜM APARATI , SONY cd mp3 flash ÇALAR DERKEN ZATEN ÇOK MALİYETLİ OLMUŞTU ÜZERİNE BİRDE 100LİRA İŞÇİLİK VERDİM.
AMA NE DİYİM DEĞDİ YANİ BEN BİLE MEMNUN KALDIYSAM HERKES BEGENİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE AYRICA HERKES ORJİNALİ ÖYLE OLDUGUNU DÜŞÜNÜYO HİÇ SIRITMIYO.
BNM SİSTEMİN MALİYETİNİ SİZİNLE PAYLAŞIYIM
SONY CDX GT 570 UI : 330 TL
Teyp çerçevesi Made in Germany : 65 TL
Dörtlü Flaşör : 45 TL
Anten dönüşüm aparatı 12$ : 25 TL
işçilik : 100 TL
isteyene aynısından yaptırabilirim ya da daha da iyi bir sistem olan 2000 modeldeki orjinal teyplere (cd changer girişi olmayan ) uyumlu olmadığı idda edilen FLASH bağlantısı yaptırtabilirim (aracın orjinal teybine gerekli bağlantılar yapılarak uyumlu hale getireceğini söyledi ustam. Ben teyb almasaydım o şekilde yaptıracaktım 800 şarkı kapasiteli.
- 1.burak
- Platin Üye
- Meslek: İlaç Mümessili

arkadaş başın sıkıştığında siteye girmiş sorular sormuşsun biz de sana cevap vermiş yardımcı olmaya çalışmışız..
Olduk veya olamadık insan bi cevap yazar fotoları ekleyeceğini söyledin hala ses seda yok
umarım başına bişey gelmemiştir de sen vefasız birisindir sadece.
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir