Almera Almak İstiyorum

(N15) (N16) Nissan Almera
Kullanıcı avatarı
kubat
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Almera
Meslek: Bilişim

Re: Almera Almak İstiyorum

Mesajgönderen kubat » 09 Nis 2014, 09:41

Münür beyin yazdıklarını okudum evet kesinlikle seviyor almerayı. Onun da fikirlerini görmek isterdim umarım yazar. P12 kasa primera da bu fiyatlara kadar düşüyor. Ama temiz olduğuna ikna olmak bir aracın en büyük mesele. Siz de tavsiye ilanlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim.

Nissan kesinlikle kendi segmentinde donanımı ile ve kullanıcı memnuniyeti ile öne çıkıyor bunu görüyorum. ve diğer markalar gözümde sönmeye başladı.

Kullanıcı avatarı
kubat
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen kubat » 09 Nis 2014, 09:48

P11 kasaya örnek bu değil mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 1704/detay

Hasarlı olduğu için alınacak bir araç değil sadece konuya adapte olmak anlamında gönderiyorum. Baktığım bu aracın temizi olacak değil mi?

Kullanıcı avatarı
kubat
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen kubat » 09 Nis 2014, 09:52

P12 ve uygun fiyata

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 0348/detay

Kullanıcı avatarı
ladroness
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Primera
Meslek: fizyoterapist

Mesajgönderen ladroness » 09 Nis 2014, 10:43

P11 de 1.6 Comfort. P12de 1.6 Tekna tutulur bunu da ekleyelim. Ilanlarda biri visia biri luxury tercih meselesi tabi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ramazan Anıl Ülger
2001 Primera 1.6 Comfort(mazide kaldı)
2004 Megane 2 HB 1.6 Dynamique-34 GMU 61

Kullanıcı avatarı
ladroness
Platin Üye
Platin Üye

Mesajgönderen ladroness » 09 Nis 2014, 10:50

Sonuç olarak fazla 2. el piyasası olmayan araçlar bari tutulan modeli olsun diye düşünüyorum. Araçlara şasi nodan sorgulama yapmanızı onermeme gerek yok sanırım. Özellikle Konyadaki ilanlara daha özenle yaklaşın. P11 konusunda yardımcı olurum. Ama Almera yerine p11 tercih et diyemem Münur abiden korkarım:) Albeaya alternatif olarak düşünüyosanız ikisi de Albea nın çok çok üstünde araçlar emin olun.

Ramazan Anıl Ülger

Kullanıcı avatarı
kubat
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen kubat » 09 Nis 2014, 11:09

Ben net olarak modeller arasındaki farkı da bilmiyorum aslında teşekkür ederim ladroness hocam. tekna sanırım en donanımlısı?

Kullanıcı avatarı
ladroness
Platin Üye
Platin Üye

Mesajgönderen ladroness » 09 Nis 2014, 11:26

Tekna en donanımlısı primera bölümünde 2. sıradaki başlığı inceleyin. Tekna visia farkı çok net anlatılmış. Telefondan girdiğim için link veremiyorum

Ramazan Anıl Ülger

Kullanıcı avatarı
kubat
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen kubat » 09 Nis 2014, 11:43

Tekna olmalı kesinlikle P12 kasa

Teknik donanımı görüntüsü gerçekten fevkalade. 19bin civarı bulabilir miyiz dersiniz?

Kullanıcı avatarı
MÜNÜRB
Platin Üye
Platin Üye
Meslek: memur
İletişim:

Mesajgönderen MÜNÜRB » 09 Nis 2014, 23:02

kubat yazdı:Münür beyin yazdıklarını okudum evet kesinlikle seviyor almerayı. Onun da fikirlerini görmek isterdim umarım yazar. P12 kasa primera da bu fiyatlara kadar düşüyor. Ama temiz olduğuna ikna olmak bir aracın en büyük mesele. Siz de tavsiye ilanlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim.

Nissan kesinlikle kendi segmentinde donanımı ile ve kullanıcı memnuniyeti ile öne çıkıyor bunu görüyorum. ve diğer markalar gözümde sönmeye başladı.

cevap vermekte geciktiğim için kusura bakmayın bu aralar geceyi gündüzü şaşırdık işler yoğun :E gerçektende almeramı her yönüyle seviyorum :OPP :OPP :OPP aracımı buldum diyemiyorum Allah kısmet etti beni her türlü donanımıyla memnun ediyor konfor,güvenlik,vs.vs. en rahatsız edici bulduğum noktası ses izolasyonu fırsatım olmadı onunla ilgilenmeye ancak yola çıkınca onuda unutturuyor bana :D huyum kurusun rampa aşağı kolay kolay araç sollamam kendi akışına bırakırım aracı,sakin kullanmaya çalışırım ancak bazen öyle bir his veriyorki araç kadrana bakmadan hızlı gittiğimi bile farketmiyorum,birde dışarıdan ufak gözüken bir araç olmasına rağmen iç alanı rahat arka koltukta oturanlar bile rahat bir seyahat yaptığını söylüyor.primeramı almeramı derseniz,almeramı satıp primera almam ama param olsa yanına bir primerada çekmekten utanmam yani :OOO

münür bingöl
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

Kullanıcı avatarı
MÜNÜRB
Platin Üye
Platin Üye
Meslek: memur
İletişim:

Mesajgönderen MÜNÜRB » 09 Nis 2014, 23:17

ladroness yazdı:Sonuç olarak fazla 2. el piyasası olmayan araçlar bari tutulan modeli olsun diye düşünüyorum. Araçlara şasi nodan sorgulama yapmanızı onermeme gerek yok sanırım. Özellikle Konyadaki ilanlara daha özenle yaklaşın. P11 konusunda yardımcı olurum. Ama Almera yerine p11 tercih et diyemem Münur abiden korkarım:) Albeaya alternatif olarak düşünüyosanız ikisi de Albea nın çok çok üstünde araçlar emin olun.

co pilotum,canım kardeşim sana cevap yazmak farz oldu,primera duruş olarak hoşuma giden bir araç,daha bi ağır abi kalıyor almeramın yanında :D donanım olarakta süper o yüzden almera al diyemem arkadaşımıza ancak benim ilk göz ağrım vazgeçemem :D biraz duygusal mı oldu ne :D2004 albea var kardeşimde beğendiğim bir araç yalnız almeradan,primeradan inip albea ya binince attan in eşeğe bin oluyor açıkçası yaşadım çünkü :D :D :D

münür bingöl
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

Kullanıcı avatarı
cdogu
Gold Üye
Gold Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek: Öğrenci

Mesajgönderen cdogu » 10 Nis 2014, 02:09

Albea ile Primera'yı karşılaştırmayın be abiler,arabalarınız incinmesin. Albea'nın içine bir binip o trim kalitesini görmeyen yoktur.. O arabanın tek avantajı varsa Multijet motoru. Gerisi fos.

Primera p12 kasalar gerçekten güzel arabalar. Ben piyasasını bilmem,Qashqai'ciyim. Ama çok oturaklı,karizmatik bir araba.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı avatarı
kubat
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen kubat » 10 Nis 2014, 08:21

Münür bey içimi rahatlattınız.

Dün bir ani gelişme ile daha önce 18.500 ile anlaştığımız arkadaş almerasının muayeneden geçtiğini satışın yapılabileceğini söyledi daha önceden de sözleştiğimiz için birazda mecburi okey verdim. Yani nihayetinde öyle yada böyle sanırım bugün bir almeram olacak.

Biraz da kadere bırakmak lazım çünkü benim kafa karışıklığım kararsızlığım benim için de yorucu oluyor. Anladığım kadarıyla primere donanımı ile özellikle elektronik donanımı ile farklı. Ben almeranın duruşunu daha sevdim ama primera konforu daha iyi gibi. olmadı birkaç sene sonra primeraya kayarım kısmet biraz da :)

Değerli bilgileri benimle paylaştınız teşekkür ediyorum. Almera konu başlıklarında görüşmek üzere :D

“Nissan Almera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

oto anahtarı