Almera Almak İstiyorum
Re: Almera Almak İstiyorum
Nissan kesinlikle kendi segmentinde donanımı ile ve kullanıcı memnuniyeti ile öne çıkıyor bunu görüyorum. ve diğer markalar gözümde sönmeye başladı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 1704/detay
Hasarlı olduğu için alınacak bir araç değil sadece konuya adapte olmak anlamında gönderiyorum. Baktığım bu aracın temizi olacak değil mi?
- ladroness
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: fizyoterapist
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2001 Primera 1.6 Comfort(mazide kaldı)
2004 Megane 2 HB 1.6 Dynamique-34 GMU 61
- ladroness
- Platin Üye
- ladroness
- Platin Üye
Teknik donanımı görüntüsü gerçekten fevkalade. 19bin civarı bulabilir miyiz dersiniz?
- MÜNÜRB
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: memur
- İletişim:
kubat yazdı:Münür beyin yazdıklarını okudum evet kesinlikle seviyor almerayı. Onun da fikirlerini görmek isterdim umarım yazar. P12 kasa primera da bu fiyatlara kadar düşüyor. Ama temiz olduğuna ikna olmak bir aracın en büyük mesele. Siz de tavsiye ilanlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim.
Nissan kesinlikle kendi segmentinde donanımı ile ve kullanıcı memnuniyeti ile öne çıkıyor bunu görüyorum. ve diğer markalar gözümde sönmeye başladı.
cevap vermekte geciktiğim için kusura bakmayın bu aralar geceyi gündüzü şaşırdık işler yoğun

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
- MÜNÜRB
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: memur
- İletişim:
ladroness yazdı:Sonuç olarak fazla 2. el piyasası olmayan araçlar bari tutulan modeli olsun diye düşünüyorum. Araçlara şasi nodan sorgulama yapmanızı onermeme gerek yok sanırım. Özellikle Konyadaki ilanlara daha özenle yaklaşın. P11 konusunda yardımcı olurum. Ama Almera yerine p11 tercih et diyemem Münur abiden korkarım:) Albeaya alternatif olarak düşünüyosanız ikisi de Albea nın çok çok üstünde araçlar emin olun.
co pilotum,canım kardeşim sana cevap yazmak farz oldu,primera duruş olarak hoşuma giden bir araç,daha bi ağır abi kalıyor almeramın yanında

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
Primera p12 kasalar gerçekten güzel arabalar. Ben piyasasını bilmem,Qashqai'ciyim. Ama çok oturaklı,karizmatik bir araba.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün bir ani gelişme ile daha önce 18.500 ile anlaştığımız arkadaş almerasının muayeneden geçtiğini satışın yapılabileceğini söyledi daha önceden de sözleştiğimiz için birazda mecburi okey verdim. Yani nihayetinde öyle yada böyle sanırım bugün bir almeram olacak.
Biraz da kadere bırakmak lazım çünkü benim kafa karışıklığım kararsızlığım benim için de yorucu oluyor. Anladığım kadarıyla primere donanımı ile özellikle elektronik donanımı ile farklı. Ben almeranın duruşunu daha sevdim ama primera konforu daha iyi gibi. olmadı birkaç sene sonra primeraya kayarım kısmet biraz da

Değerli bilgileri benimle paylaştınız teşekkür ediyorum. Almera konu başlıklarında görüşmek üzere

“Nissan Almera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir