Qashqai Çift Çıkıs Egzoz
Re: Qashqai Çift Çıkıs Egzoz
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cdogu yazdı:Plastik abi sonuçta. Bir şey olmaz. Alan kişi değiştirmek isterse orayı fiber vs. Kapatabilir.
Konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın sakın . Bana sonradan taktırılanlar Şahin işi gibi geliyor çünkü hafif aşağıya meyilli . Çok hafif kestirip sanki egzoz için yuvası varmış gibi görünsün istiyorum . Plastik kesileceği için satarken sıkıntı olmasın dedi qashqai sahibi bir abi o yüzden sizlere danışmak daha iyi olur diye düşündüm
- kaan2993
- Gold Üye
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: İnşaat Mühendisi
bugra1 yazdı:cdogu yazdı:Plastik abi sonuçta. Bir şey olmaz. Alan kişi değiştirmek isterse orayı fiber vs. Kapatabilir.
Konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın sakın . Bana sonradan taktırılanlar Şahin işi gibi geliyor çünkü hafif aşağıya meyilli . Çok hafif kestirip sanki egzoz için yuvası varmış gibi görünsün istiyorum . Plastik kesileceği için satarken sıkıntı olmasın dedi qashqai sahibi bir abi o yüzden sizlere danışmak daha iyi olur diye düşündüm
bugra1 benimde amacım zaten resimdeki gibi yapmaktı ustaya resmi göstedim böyle yapmanı istiyorum dedim görmek için tamponu azar azar kestirdim ne kadar kesicek diye bende bu seviyede karar verdim daha fazla kesilmesini istemedim açıkçası konu satışa gelirse bence alacak kişi memnun kalacaktır çünkü orjinal gibi gözüküyor hatta yüzbaşoğlu nissan bunu böyle üretselerdi keşke dediler

kaan2993 yazdı:bugra1 yazdı:cdogu yazdı:Plastik abi sonuçta. Bir şey olmaz. Alan kişi değiştirmek isterse orayı fiber vs. Kapatabilir.
bugra1 benimde amacım zaten resimdeki gibi yapmaktı ustaya resmi göstedim böyle yapmanı istiyorum dedim görmek için tamponu azar azar kestirdim ne kadar kesicek diye bende bu seviyede karar verdim daha fazla kesilmesini istemedim açıkçası konu satışa gelirse bence alacak kişi memnun kalacaktır çünkü orjinal gibi gözüküyor hatta yüzbaşoğlu nissan bunu böyle üretselerdi keşke dedilereğim var yazmışsınız resimde öyle gözüküyor sese gelince 3500 rpm den sonra bi üfleme sesi geliyor ama rahatsız edici minibüslerdeki gibi değil hatta belki hoşunuza bile gidebilir
Hocam merhaba

Valla alan kişide bana beğenir gibi geliyor

- kaan2993
- Gold Üye

Vizeler bitsin gideceğim yine

- kaan2993
- Gold Üye

Hocam şimdi bu arka tampon çıkmalarına baktım sağlam yok ama fiyatı uygun . Bu kesimin geri dönüşü olmayabilir çünkü . Önerin var mı ? Arkadaş fiberci biri halleder demiş ama nasıl oluyor o ? Birde video çekme şansın var mı sesi nasıl dinlesek
- kaan2993
- Gold Üye

cdogu yazdı:Ankara'da Şaşmaz'da Koç Egsozu öneririm
Geçen sene oraya gittim zaten

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir