Qashqai Çift Çıkıs Egzoz

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
cdogu
Gold Üye
Gold Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek: Öğrenci

Re: Qashqai Çift Çıkıs Egzoz

Mesajgönderen cdogu » 11 Nis 2014, 03:29

Plastik abi sonuçta. Bir şey olmaz. Alan kişi değiştirmek isterse orayı fiber vs. Kapatabilir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı avatarı
bugra1
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: Ziraat müh

Mesajgönderen bugra1 » 11 Nis 2014, 10:37

cdogu yazdı:Plastik abi sonuçta. Bir şey olmaz. Alan kişi değiştirmek isterse orayı fiber vs. Kapatabilir.

Konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın sakın . Bana sonradan taktırılanlar Şahin işi gibi geliyor çünkü hafif aşağıya meyilli . Çok hafif kestirip sanki egzoz için yuvası varmış gibi görünsün istiyorum . Plastik kesileceği için satarken sıkıntı olmasın dedi qashqai sahibi bir abi o yüzden sizlere danışmak daha iyi olur diye düşündüm

Kullanıcı avatarı
kaan2993
Gold Üye
Gold Üye
Meslek: İnşaat Mühendisi

Mesajgönderen kaan2993 » 11 Nis 2014, 14:35

bugra1 yazdı:
cdogu yazdı:Plastik abi sonuçta. Bir şey olmaz. Alan kişi değiştirmek isterse orayı fiber vs. Kapatabilir.

Konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın sakın . Bana sonradan taktırılanlar Şahin işi gibi geliyor çünkü hafif aşağıya meyilli . Çok hafif kestirip sanki egzoz için yuvası varmış gibi görünsün istiyorum . Plastik kesileceği için satarken sıkıntı olmasın dedi qashqai sahibi bir abi o yüzden sizlere danışmak daha iyi olur diye düşündüm

bugra1 benimde amacım zaten resimdeki gibi yapmaktı ustaya resmi göstedim böyle yapmanı istiyorum dedim görmek için tamponu azar azar kestirdim ne kadar kesicek diye bende bu seviyede karar verdim daha fazla kesilmesini istemedim açıkçası konu satışa gelirse bence alacak kişi memnun kalacaktır çünkü orjinal gibi gözüküyor hatta yüzbaşoğlu nissan bunu böyle üretselerdi keşke dediler :) eğim var yazmışsınız resimde öyle gözüküyor sese gelince 3500 rpm den sonra bi üfleme sesi geliyor ama rahatsız edici minibüslerdeki gibi değil hatta belki hoşunuza bile gidebilir

Kullanıcı avatarı
bugra1
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen bugra1 » 11 Nis 2014, 18:44

kaan2993 yazdı:
bugra1 yazdı:

bugra1 benimde amacım zaten resimdeki gibi yapmaktı ustaya resmi göstedim böyle yapmanı istiyorum dedim görmek için tamponu azar azar kestirdim ne kadar kesicek diye bende bu seviyede karar verdim daha fazla kesilmesini istemedim açıkçası konu satışa gelirse bence alacak kişi memnun kalacaktır çünkü orjinal gibi gözüküyor hatta yüzbaşoğlu nissan bunu böyle üretselerdi keşke dediler :) eğim var yazmışsınız resimde öyle gözüküyor sese gelince 3500 rpm den sonra bi üfleme sesi geliyor ama rahatsız edici minibüslerdeki gibi değil hatta belki hoşunuza bile gidebilir

Hocam merhaba :) sizinkinde eğim yok . Sizin aracı kastederek söylemedim onu . Qashqai görüyorum sadece başlık takılmış onlar için söyledim. Biraz daha kestirip egzoz başlığının çapını büyütseydiniz benim gösterdiğim fotodaki gibi oluyor :)

Valla alan kişide bana beğenir gibi geliyor :) ben sanırım tek taraf yapıcam tek ya da çift başlık ancak fotodakine göre biraz daha solda olacak

Kullanıcı avatarı
kaan2993
Gold Üye
Gold Üye

Mesajgönderen kaan2993 » 11 Nis 2014, 18:57

Sorun yok bugra1 sonucta iyi veya kotu elestiri almak icin yayinladim :) ama bana kalirsa sizin attiginiz resimdeki gibi yapmanizi tavsiye ederim gercekten cok tok gosteriyor arabayi eger yaptirmak isterseniz yardimci olabilrim istanbul umraniye oto sanayisinde yaptirdim:)

Kullanıcı avatarı
bugra1
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen bugra1 » 11 Nis 2014, 20:22

Ankaradayım hocam . Geçen sene fiyat almak ve nasıl olur sormak için gittim . Ya 290 ya 390 demişti.
Vizeler bitsin gideceğim yine :)

Kullanıcı avatarı
kaan2993
Gold Üye
Gold Üye

Mesajgönderen kaan2993 » 11 Nis 2014, 20:27

ah su vizeler ömrümüzü yedi benimde bugun bitti direk soluğu sanayide aldım arabaya bi şey yapmadan duramıyo insan :)

Kullanıcı avatarı
bugra1
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen bugra1 » 11 Nis 2014, 23:03

Aynen :D ömür törpüsü .

Hocam şimdi bu arka tampon çıkmalarına baktım sağlam yok ama fiyatı uygun . Bu kesimin geri dönüşü olmayabilir çünkü . Önerin var mı ? Arkadaş fiberci biri halleder demiş ama nasıl oluyor o ? Birde video çekme şansın var mı sesi nasıl dinlesek

Kullanıcı avatarı
kaan2993
Gold Üye
Gold Üye

Mesajgönderen kaan2993 » 12 Nis 2014, 11:20

Ya acikcasi hic bi bilgim yok fiberle alakali cokta kafana takma satisiti bence sen bi keyfini cikar arabanin olmadi 300-500 tl asagisina verirsin :) whats uptan atiyim istersen video

Kullanıcı avatarı
cdogu
Gold Üye
Gold Üye
Meslek: Öğrenci

Mesajgönderen cdogu » 12 Nis 2014, 12:45

Ankara'da Şaşmaz'da Koç Egsozu öneririm

Kullanıcı avatarı
bugra1