bir kaç sorun
bir kaç sorun
1. 4 lü cam düğmelerindeki bağaj açma düğmesi bozuk, yenisi çok pahalı çıkmasını bulamadım. Hadi neyse kullanalım dedik bu defa da kontağı kapatmadan bağaj açılmıyor. buna nasıl bir çözüm önerirsiniz.
2. Direksiyonda ve iç kapı kollarında bulunan parlak kaplamalar soyulmaya başladı ve çok çirkin görünüyor. sprey boya ile boyasam (kapı kollarını zımpara yaptıktan sonra) nasıl durur ya da buna bir çözüm bulabilen var mı.
3. Arka küllüğün bağlantı metallerini çocuklar kırmışlar ve küllük yerinde durmuyor... Yeni küllük bulamadım... orası da öyle boş boş çok çirkin duruyor... Ne yapabilirim...
- ermutlu
- Gold Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:
Re: bir kaç sorun
- spoilerci
- MODERATOR
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
- 1.burak
- Platin Üye
- Meslek: İlaç Mümessili
spoilerci_modifiye yazdı:benim 2003 te de kontak anahtarı açıkken bagajı açmıyor. normal olduğunu sanıyordum
Kontak acikken disaridan bagaji acamamaniz bir ariza degildir.. Arkadas kontak acikken bagaji icerden actigi dugmenin bozuk oldugunu, o yuzden acamadigini soylemis.. Mecburen kontagi kapatip disaridan bagaji aciyor.. Okudugunuzu yanlis anladiginizi dusunuyorum Sabri Bey..
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- spoilerci
- MODERATOR
- İletişim:
1.burak yazdı:spoilerci_modifiye yazdı:benim 2003 te de kontak anahtarı açıkken bagajı açmıyor. normal olduğunu sanıyordum
Kontak acikken disaridan bagaji acamamaniz bir ariza degildir.. Arkadas kontak acikken bagaji icerden actigi dugmenin bozuk oldugunu, o yuzden acamadigini soylemis.. Mecburen kontagi kapatip disaridan bagaji aciyor.. Okudugunuzu yanlis anladiginizi dusunuyorum Sabri Bey..
okuduğumu yanlış anlamamışım, kontak açıkken bagaj kapağı açılmıyor, benim arabada zaten içeriden açma düğmesi yok. ayrıca p12lerde arkada anahtarla açma yok. açma işlemini elektrik motoru yapıyor. plakalığın üzerinde düğme var ona dokunduğunda açılır. aynı düğmeye paralel içerideki düğme çalışmıyor arkadaşın arabasında. herhalde siz sistemini bilmeden cevaplamışsınız. yada 2006 larda sistem farklı ben bilmiyorum.
benim 2003 te de Cam açma düğmelerinin orada çalışmayan bir düğme var 8-10 gün önce söküp baktım altında da herhangi bir şey yok boşta kablo yok oraya ne bağlarım diye düşünürken aklıma bagaj açma geldi oraya uyacak düğme arıyordum tesadüf bugün bu konu ile karşılaştım.
- spoilerci
- MODERATOR
- İletişim:
- 1.burak
- Platin Üye
- Meslek: İlaç Mümessili
spoilerci_modifiye yazdı:1.burak yazdı:spoilerci_modifiye yazdı:benim 2003 te de kontak anahtarı açıkken bagajı açmıyor. normal olduğunu sanıyordum
okuduğumu yanlış anlamamışım, kontak açıkken bagaj kapağı açılmıyor, benim arabada zaten içeriden açma düğmesi yok. ayrıca p12lerde arkada anahtarla açma yok. açma işlemini elektrik motoru yapıyor. plakalığın üzerinde düğme var ona dokunduğunda açılır. aynı düğmeye paralel içerideki düğme çalışmıyor arkadaşın arabasında. herhalde siz sistemini bilmeden cevaplamışsınız. yada 2006 larda sistem farklı ben bilmiyorum.
benim 2003 te de Cam açma düğmelerinin orada çalışmayan bir düğme var 8-10 gün önce söküp baktım altında da herhangi bir şey yok boşta kablo yok oraya ne bağlarım diye düşünürken aklıma bagaj açma geldi oraya uyacak düğme arıyordum tesadüf bugün bu konu ile karşılaştım.
Neyi bilip bilmedigimi ozel mesajla anlattim.. Umarim dikkate alirsiniz..
- spoilerci
- MODERATOR
- İletişim:
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 7 misafir