Abs ışığı

(K11) (K12) (K13) Micra otomobiliniz için
Kullanıcı avatarı
svlzcn
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Belirtilmemiş
Meslek:

Abs ışığı

Mesajgönderen svlzcn » 10 Ara 2014, 01:53

Selam arkadaşlar,benim size bir sorum olucaktı.Nissan micra 2007 model aracımda bugün abs ışığı sürekli yanıyor arızalımı yoksa çözebileceğim bir problemmi?umarım basit bir poblemdir?bu problemi yaşayan arkadaşlar bilginizi rica ediyorum.İlginize ...teşekkürler.... :D

Kullanıcı avatarı
delipoyraz75
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Diğer
Meslek: yay segman sanayii

Re: Abs ışığı

Mesajgönderen delipoyraz75 » 10 Ara 2014, 02:03

bu konuyla ilgili çözümleri forumda mevcut basit çözümleri vardır airbag açılmaz korkmayın :) koltukaltındaki soket sıkıntısından kaynaklı olduğunu bir bölümde okumuştum ama üstadlar bilgilendirir muhakkak saygılar.

Güven ırmak
İstanbul / sancaktepe
Nıssan Vanetta cargo 2,3d

Kullanıcı avatarı
1.burak
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Primera
Meslek: İlaç Mümessili

Mesajgönderen 1.burak » 10 Ara 2014, 07:52

delipoyraz75 yazdı:bu konuyla ilgili çözümleri forumda mevcut basit çözümleri vardır airbag açılmaz korkmayın :) koltukaltındaki soket sıkıntısından kaynaklı olduğunu bir bölümde okumuştum ama üstadlar bilgilendirir muhakkak saygılar.

Airbag ışığı değil, ABS ışığı yazılmış başlığa.. Bahsettiğiniz farklı yani öyle sanıyorum..

Ben kablo kaynaklı olacağını düşünüyorum.. Cihaza baglatirsaniz net sonuc bulursunuz.. Teker baglantilarinda Abs kablosu oluyor, orda bir problem vardir..

Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator
Otomobil: Primera
Meslek: Filo Kiralama

Abs ışığı

Mesajgönderen FelixCrail » 10 Ara 2014, 15:02

Yakın zamamda aracınıza zincir taktıysanız abs kablosuna zarar vermiş olabilir. Kış aylarında en sık yaşanan durumdur

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA

Kullanıcı avatarı
delipoyraz75
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Diğer
Meslek: yay segman sanayii

Mesajgönderen delipoyraz75 » 10 Ara 2014, 17:59

1.burak yazdı:
delipoyraz75 yazdı:bu konuyla ilgili çözümleri forumda mevcut basit çözümleri vardır airbag açılmaz korkmayın :) koltukaltındaki soket sıkıntısından kaynaklı olduğunu bir bölümde okumuştum ama üstadlar bilgilendirir muhakkak saygılar.

Airbag ışığı değil, ABS ışığı yazılmış başlığa.. Bahsettiğiniz farklı yani öyle sanıyorum..

Ben kablo kaynaklı olacağını düşünüyorum.. Cihaza baglatirsaniz net sonuc bulursunuz.. Teker baglantilarinda Abs kablosu oluyor, orda bir problem vardir..

pardon.

Güven ırmak
İstanbul / sancaktepe
Nıssan Vanetta cargo 2,3d

Kullanıcı avatarı
34micra39
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Micra
Meslek: 1.5 DCI

Mesajgönderen 34micra39 » 22 Ara 2014, 19:42

aynı durum bende de olmuştu balata değişimi için tekerleri söktükten sonra abs kablosunun soket girişi yıpranmış ve şışğı yakıyordu değiştirdikten sonra söndü sıkıntı olmaz ama bin tl civarında bir kablo fiyatı

“Nissan Micra Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

oto anahtarı