hangi baskı balata
- MÜNÜRB
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: memur
- İletişim:
Re: hangi baskı balata
spoilerci_modifiye yazdı:50 tl için de o riske girilmez
aynen katılıyorum üstadım

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

- 1.burak
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: İlaç Mümessili
1.burak yazdı:Daikin daha pahalidir.. Ayni fiyat olmasi mumkun degil.. Ustaniz ayni fiyata Aisin takacakken Daikin takacaksa zaten akillica karar vermissiniz.. Ama yok Daikin'i daha fazla paraya takarsada bunu kazik olarak dusunmeyin.. Aracinizda, sizde daha memnun olacaksiniz araci kullanirken..
yani exedi daikin, aisinden daha kaliteli ? ..öyleyse içim rahat

- 1.burak
- Platin Üye

bu markayı öneren kardeşime teşekkür ederim biraz fazla para gitti ama değdi..
- orcundogru
- NissanClubTr
- Otomobil: Almera
- Meslek: satış sorumlusu
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
hangi baskı balata

İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- 1.burak
- Platin Üye
1.burak yazdı:Ben aracimi 2009da 93 binde aldim.. Su an 155binde ve herhangibir zorlanma geri kacirma gibi bir problemim yoktu.. Debriyajim aldigimdan beri sertti.. Baska bir problem yuzunden motora mudahele edilirken baskiyida degiselim dedim ve degistik.. Uzerinden Luk marka balata cikti.. Orjinali Luk zaten.. Exedy kullaniyolar orjinalinde falan diyolar o kesinlikle yalan.. Adim gibi eminim.. Luk ve Valeo balata uzerinde 4 yay var, Aisinde 6 yay var, bu aracin kalkisindaki titresimi hissetmemenizde oldukca faydali oluyor.. Sonra baski uzerindeki laleler oldukca yumusak, buda debriyajin yumusakligina etki ediyor ve vites gecisleri ayirma cok rahat yapildigi icin kolaylasiyor.. Baski balataya kimse omur bicemez.. Kullanima bagli bir olaydir.. Bitirmek isterseniz 5km icinde aracin komple icine edersiniz.. Yarim debriyaj kullanmiyorsaniz, yolda giderken ayaginizi debriyajin ustunde tutmuyorsaniz, kalkislarda asiri gaz verip kalkmiyorsaniz, surekli trafikte dur kalk, yokus yukari dur kalk gibi bir suru sey var etki eden bunlari yapmiyorsaniz sizde normal bir kullanicisiniz.. O yuzden degiseceginiz baski balataya bir iki yil icinde bitecek gibi bakmadan gunluk kullaniminizda sizi rahat ettirecek bir parca olarak degerlendirip alin.. Valeo ve Luk markasini gecip Aisin'den degerlendirmeye bakin.. Dahada fazla para verirseniz Exedy Daikin alin dedigim gibi..
Buda balatanın fotoğrafı;
“Nissan Almera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir