Elektrik sorunum var..
Elektrik sorunum var..
Re: Elektrik sorunum var..
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Memcos48 yazdı:Geçmiş olsun ilginç bir elektrik sorunu. İyi bir elektrikçi çözecektir bilmeyen birine sakın kurcalatmayın
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayni kanidayim.Canakkale ye gidince gosterecegim.Maalesef hadi simdi gideyim diyincede gidebilecek bir yer degil.Tesekkurler.
- 1.burak
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: İlaç Mümessili
1.burak yazdı:Bende korna için uğraşırken sigorta atmıştı, sonra parklar yanmadı, yedek vardı taktım falan ama sonra kısa farlar yanmayıp sadece park lambaları yanıyordu, arkadaki farlar yanmıyordu, gösterge ışıklarıda yoktu, hapı yuttuk herhalde diye düşünürken tüm sigortaları yeni alıp değiştirdim, düzeldi.. hiç uğraşmadan sigortalarınızı yenileyin..
Sigorta ile ilgili bir problem olabilir ama sigortalara baktim Bir sorun gozukmuyor.
- spoilerci
- MODERATOR
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
spoilerci yazdı:Arkadaşım aracanız hakkında bilgiye sahip değilim. ama bakarsınız olur niteliğinde yazıyorum belki de yaptınız ama ben de söylemiş olayım. kaput içinde yani motor bölümünde bir kaç tane sigorta ve röle kutuları var onların içindeki sigortaları kontrol ettiniz mi.
Soylediginiz gibi akunun yanindaki bicak sigortalardan 10 A bir sigorta arizali cikti.Degistirdim sorun haloldu tesekkur ederim.
- spoilerci
- MODERATOR
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
“Nissan Almera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir