aracımı seramik kaplatmak istiyorum tavsiyeniz.

Diğer kategorilere girmeyen Nissan ve/veya farklı tüm konular hakkında
Kullanıcı avatarı
Cbalkan
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek: Balıkçı

aracımı seramik kaplatmak istiyorum tavsiyeniz.

Mesajgönderen Cbalkan » 26 Nis 2016, 12:48

Arabamı seramik kaplatmak istiyorum tavsiye edermisiniz, İzmir Balıkesir Çanakkale civarı bu işi iyi yapan yer varmı.

Kullanıcı avatarı
ibrahimucan
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Almera
Meslek: makina muhendisi
İletişim:

Re: aracımı seramik kaplatmak istiyorum tavsiyeniz.

Mesajgönderen ibrahimucan » 23 May 2016, 11:22

Cbalkan yazdı:Arabamı seramik kaplatmak istiyorum tavsiye edermisiniz, İzmir Balıkesir Çanakkale civarı bu işi iyi yapan yer varmı.

öncelikle merhaba;
http://arabaseramikkaplama.com/index.php/iletisim
linkden ulaşabilirisiniz.

Kullanıcı avatarı
ibrahimucan
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen ibrahimucan » 23 May 2016, 11:22

izmirde araştıryorum.

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Otomobil: Primera
Meslek: Primera P12 Tekna
İletişim:

Mesajgönderen spoilerci » 23 May 2016, 21:07

seramik kaplatınca ne oluyor faydası nedir.

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

Kullanıcı avatarı
orionche
Gold Üye
Gold Üye
Otomobil: Primera
Meslek: memur

Mesajgönderen orionche » 23 May 2016, 23:21

Seramik kaplamaya 2 yıl boyayı korur yazıyor linkte. Onun yerine folyo kaplat 10 yıl garantisi var.

Resim
:XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA

Kullanıcı avatarı
ibrahimucan
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen ibrahimucan » 27 May 2016, 13:53

orionche yazdı:Seramik kaplamaya 2 yıl boyayı korur yazıyor linkte. Onun yerine folyo kaplat 10 yıl garantisi var.

folyo kaplatmak daha maliyetli min. 1000 lira renk değişirse ruhsata işletmek gerekiyor. ama boyaya zararı yok. eğer bütçe elverirse folyo kaplatmak mantıklı çizilme derdi günei yanığı derdi ortadan kalkıyor. ve aracı istediğin renge çeviriyosun

Kullanıcı avatarı
Ally_07
Administrator
Administrator
Otomobil: Micra
Meslek: Üniversite Öğr. Gör.

Mesajgönderen Ally_07 » 29 May 2016, 20:09

Tavana folyo kaplatırken dikkat edin, babamın arabasına kuş pisliklerinden korumak için kaputla birlikte ve tavana da kapatayım dedim ustanın dizleri minik minik göçüklere neden oldu. Üstelik araba daha 650 km'de falandı. Ciğerim yandı valla. Sonra Auto King'de boyasız göçük düzeltme onarımı yaptırmak zorunda kaldım, büyük ölçüde giderildi ama dikkatli bakarsanız tavan çıtalarına yakın kısımlarda birkaç tane göçük var hala, dolu yağdığında olur ya onun gibi. Neyse Allah'tan babam fark etmedi...

Note 5 ile Tapatalk üzerinden gönderdim, yanlışlarımı mazur görün.

"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam

Kullanıcı avatarı
ibrahimucan
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen ibrahimucan » 30 May 2016, 13:11

Ally_07 yazdı:Tavana folyo kaplatırken dikkat edin, babamın arabasına kuş pisliklerinden korumak için kaputla birlikte ve tavana da kapatayım dedim ustanın dizleri minik minik göçüklere neden oldu. Üstelik araba daha 650 km'de falandı. Ciğerim yandı valla. Sonra Auto King'de boyasız göçük düzeltme onarımı yaptırmak zorunda kaldım, büyük ölçüde giderildi ama dikkatli bakarsanız tavan çıtalarına yakın kısımlarda birkaç tane göçük var hala, dolu yağdığında olur ya onun gibi. Neyse Allah'tan babam fark etmedi...

acemiye denk gelmişsin. yazık olmuş. geçmiş olsun.

Kullanıcı avatarı
Ally_07
Administrator
Administrator
Otomobil: Micra
Meslek: Üniversite Öğr. Gör.

Mesajgönderen Ally_07 » 30 May 2016, 19:13

ibrahimucan yazdı:
Ally_07 yazdı:Tavana folyo kaplatırken dikkat edin, babamın arabasına kuş pisliklerinden korumak için kaputla birlikte ve tavana da kapatayım dedim ustanın dizleri minik minik göçüklere neden oldu. Üstelik araba daha 650 km'de falandı. Ciğerim yandı valla. Sonra Auto King'de boyasız göçük düzeltme onarımı yaptırmak zorunda kaldım, büyük ölçüde giderildi ama dikkatli bakarsanız tavan çıtalarına yakın kısımlarda birkaç tane göçük var hala, dolu yağdığında olur ya onun gibi. Neyse Allah'tan babam fark etmedi...

Aslında iyi ustaydı. Reklam/Tabela işleri yapan bir tanıdığın atölyesinde hatır için yaptırdım normalde sadece reklam amaçlı olarak hafif ve ağır ticari araçları kaplıyorlardı ama benim götürdüğüm araba Fiat Panda olunca bu durum akıllarına gelmedi tabi. Ne diyelim sağlık olsun, nazarlık oldu Allah beterinden saklasın. Dediğim gibi onarımdan sonra eğer çok dikkatli bakmazsanız belli olmuyor olsa da küçük küçük bir kaç yerde var o kadar, bu da tesellisi.

"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam

Kullanıcı avatarı
ibrahimucan
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen ibrahimucan » 30 May 2016, 22:06

Ally_07 yazdı:
ibrahimucan yazdı:

Aslında iyi ustaydı. Reklam/Tabela işleri yapan bir tanıdığın atölyesinde hatır için yaptırdım normalde sadece reklam amaçlı olarak hafif ve ağır ticari araçları kaplıyorlardı ama benim götürdüğüm araba Fiat Panda olunca bu durum akıllarına gelmedi tabi. Ne diyelim sağlık olsun, nazarlık oldu Allah beterinden saklasın. Dediğim gibi onarımdan sonra eğer çok dikkatli bakmazsanız belli olmuyor olsa da küçük küçük bir kaç yerde var o kadar, bu da tesellisi.

kafanıza takmayın. canınıza gelmesin. önemli değil. kazasız belasız kullanın.

“Nissan Sohbet - Laf Lafı Açıyor” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

oto anahtarı