aracımı seramik kaplatmak istiyorum tavsiyeniz.
aracımı seramik kaplatmak istiyorum tavsiyeniz.
- ibrahimucan
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: makina muhendisi
- İletişim:
Re: aracımı seramik kaplatmak istiyorum tavsiyeniz.
Cbalkan yazdı:Arabamı seramik kaplatmak istiyorum tavsiye edermisiniz, İzmir Balıkesir Çanakkale civarı bu işi iyi yapan yer varmı.
öncelikle merhaba;
http://arabaseramikkaplama.com/index.php/iletisim
linkden ulaşabilirisiniz.
- ibrahimucan
- Platin Üye
- İletişim:
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

- ibrahimucan
- Platin Üye
- İletişim:
orionche yazdı:Seramik kaplamaya 2 yıl boyayı korur yazıyor linkte. Onun yerine folyo kaplat 10 yıl garantisi var.
folyo kaplatmak daha maliyetli min. 1000 lira renk değişirse ruhsata işletmek gerekiyor. ama boyaya zararı yok. eğer bütçe elverirse folyo kaplatmak mantıklı çizilme derdi günei yanığı derdi ortadan kalkıyor. ve aracı istediğin renge çeviriyosun
- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Note 5 ile Tapatalk üzerinden gönderdim, yanlışlarımı mazur görün.
- ibrahimucan
- Platin Üye
- İletişim:
Ally_07 yazdı:Tavana folyo kaplatırken dikkat edin, babamın arabasına kuş pisliklerinden korumak için kaputla birlikte ve tavana da kapatayım dedim ustanın dizleri minik minik göçüklere neden oldu. Üstelik araba daha 650 km'de falandı. Ciğerim yandı valla. Sonra Auto King'de boyasız göçük düzeltme onarımı yaptırmak zorunda kaldım, büyük ölçüde giderildi ama dikkatli bakarsanız tavan çıtalarına yakın kısımlarda birkaç tane göçük var hala, dolu yağdığında olur ya onun gibi. Neyse Allah'tan babam fark etmedi...
acemiye denk gelmişsin. yazık olmuş. geçmiş olsun.
- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
ibrahimucan yazdı:Ally_07 yazdı:Tavana folyo kaplatırken dikkat edin, babamın arabasına kuş pisliklerinden korumak için kaputla birlikte ve tavana da kapatayım dedim ustanın dizleri minik minik göçüklere neden oldu. Üstelik araba daha 650 km'de falandı. Ciğerim yandı valla. Sonra Auto King'de boyasız göçük düzeltme onarımı yaptırmak zorunda kaldım, büyük ölçüde giderildi ama dikkatli bakarsanız tavan çıtalarına yakın kısımlarda birkaç tane göçük var hala, dolu yağdığında olur ya onun gibi. Neyse Allah'tan babam fark etmedi...
Aslında iyi ustaydı. Reklam/Tabela işleri yapan bir tanıdığın atölyesinde hatır için yaptırdım normalde sadece reklam amaçlı olarak hafif ve ağır ticari araçları kaplıyorlardı ama benim götürdüğüm araba Fiat Panda olunca bu durum akıllarına gelmedi tabi. Ne diyelim sağlık olsun, nazarlık oldu Allah beterinden saklasın. Dediğim gibi onarımdan sonra eğer çok dikkatli bakmazsanız belli olmuyor olsa da küçük küçük bir kaç yerde var o kadar, bu da tesellisi.
- ibrahimucan
- Platin Üye
- İletişim:
Ally_07 yazdı:ibrahimucan yazdı:Ally_07 yazdı:Tavana folyo kaplatırken dikkat edin, babamın arabasına kuş pisliklerinden korumak için kaputla birlikte ve tavana da kapatayım dedim ustanın dizleri minik minik göçüklere neden oldu. Üstelik araba daha 650 km'de falandı. Ciğerim yandı valla. Sonra Auto King'de boyasız göçük düzeltme onarımı yaptırmak zorunda kaldım, büyük ölçüde giderildi ama dikkatli bakarsanız tavan çıtalarına yakın kısımlarda birkaç tane göçük var hala, dolu yağdığında olur ya onun gibi. Neyse Allah'tan babam fark etmedi...
Aslında iyi ustaydı. Reklam/Tabela işleri yapan bir tanıdığın atölyesinde hatır için yaptırdım normalde sadece reklam amaçlı olarak hafif ve ağır ticari araçları kaplıyorlardı ama benim götürdüğüm araba Fiat Panda olunca bu durum akıllarına gelmedi tabi. Ne diyelim sağlık olsun, nazarlık oldu Allah beterinden saklasın. Dediğim gibi onarımdan sonra eğer çok dikkatli bakmazsanız belli olmuyor olsa da küçük küçük bir kaç yerde var o kadar, bu da tesellisi.
kafanıza takmayın. canınıza gelmesin. önemli değil. kazasız belasız kullanın.
“Nissan Sohbet - Laf Lafı Açıyor” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir