primera çalışmama sorunu yardım..
primera çalışmama sorunu yardım..
2 aydır bende şu 1 haftadır aracı park ediyorum sıcak motor ardından tekrar arabayı çalştırmaya çalştıgımda marş almıyor araba
gazda da benzindede aynısı yapıyor bu olay 2 kez başıma geldi bugün 2. kez yaşadım her zaman olmuyor...sizce sebeb nedir... 1. sinde klima acık çalıştı
ondan sonra park ettim tekrar basdım almadı marş arabayı salladım yokuş aşağı öle çalıştı boğulmuş gibi...
2.sorunumda arabayı ani gaza basınca tak diye bir ses geliyor hafif motor kulağımı şanzıman kulağımı bilmiyorum başka ne sebeb olur düşüncelerinizi almak istyrm .teşekkür ediyorum
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
Re: primera çalışmama sorunu yardım..
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
- spoilerci
- MODERATOR
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
masato yazdı:aramiza hosgeldin kardesim.Defalarca basima geldi.Forumda bunun basliginida actim.Kackere de gittigim yerde kaldim.Alakasi varmidir bilemem ama anahtari actim icindeki cipin uzerine toz birikmis twrtemiz islak mendille silip kuruladim.pilide sildim taktim.Takar takmaz calisti.O gun bugundur tik yok.Tak diye calisiyor.Alakasi varmidir bilemem ama bir dene immobilizer den olabilir.Dedigim gibi defalarca yolda kaldim.Birisi buji dedi,birisi mars motoru dedi ama en olmadik yerden cozuldu sorun.1 aydan fazladir tik demwden calisiyor
Temizlik iyidir

[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
spoilerci yazdı:masato yazdı:aramiza hosgeldin kardesim.Defalarca basima geldi.Forumda bunun basliginida actim.Kackere de gittigim yerde kaldim.Alakasi varmidir bilemem ama anahtari actim icindeki cipin uzerine toz birikmis twrtemiz islak mendille silip kuruladim.pilide sildim taktim.Takar takmaz calisti.O gun bugundur tik yok.Tak diye calisiyor.Alakasi varmidir bilemem ama bir dene immobilizer den olabilir.Dedigim gibi defalarca yolda kaldim.Birisi buji dedi,birisi mars motoru dedi ama en olmadik yerden cozuldu sorun.1 aydan fazladir tik demwden calisiyor
Temizlik iyidirıslak mendil yerine tiner damlatıp fırçalarsanız daha iyi olur. siz oksitlenmeleri temizlemişsiniz, ıslak mendil oksit yapar ve tekrar yapabilir. tiner ile temizlenirse hızlı uçucu olduğu için kalmaz daha iyi temizler.benim devamlı takıldığım elektronikçi bir arkadaşım var orada görüyorum öyle temizliyor
Elimin altinda bi o vardi.Kontak spreyi neysede tineri ilk defa duyuyorum anahtar temizlemede :-) Gerçekten kara kara dusunuyordum mars motoru mu,lpg mi,kontak girisinde mi sorun var aklima turlu turlu sorular geliyordu.Parada yoktu.Nereye gotururseb gotur selam versen selam basina 50 tl aliyorlar burada.Aklima geldi bi acayim dedim ici tozlanmis bi sildim 1 aydan daha uzun suredir tik demeden aliyor.40 yil dusunsem aklika gelmezdi
- Selman1434
- Silver Üye
- Meslek: Satış Danışmanı
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir