nissan micra ps hatası ve cözüm yolu nedir
nissan micra ps hatası ve cözüm yolu nedir
merhaba arkadaslar 2005 model micra 1.2 aracım var standart ps hatası veren cınsten bı kac ustaya sordum herkez farklı cozumler soyluyor aracım genelde sabahları arada bır ps hatası verıyor denılene gore aracın 5606 hata kodu verıyor nedemekse artık hatayı sılıyolar bellı zaman sonra tekrar verıyor tekrar baglıyorum cıhaza sılınıyor bır sekılde yaptırılacak ama yaptırma yolunda ne ızlemem gerek tamır mı daha saglıklı yoksa 2 el taktırlmasımı bu araclar hatayı gelende aracın sarj dınomasunun akımı yuksek yada dusuk oldugunda verıyomus yada takvıye edıldıgınde ben cozemedım hangı yolu ızlemem gerek tavsıylerı beklıyorum
- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: nissan micra ps hatası ve cözüm yolu nedir
ctg67 yazdı:merhaba arkadaslar 2005 model micra 1.2 aracım var standart ps hatası veren cınsten bı kac ustaya sordum herkez farklı cozumler soyluyor aracım genelde sabahları arada bır ps hatası verıyor denılene gore aracın 5606 hata kodu verıyor nedemekse artık hatayı sılıyolar bellı zaman sonra tekrar verıyor tekrar baglıyorum cıhaza sılınıyor bır sekılde yaptırılacak ama yaptırma yolunda ne ızlemem gerek tamır mı daha saglıklı yoksa 2 el taktırlmasımı bu araclar hatayı gelende aracın sarj dınomasunun akımı yuksek yada dusuk oldugunda verıyomus yada takvıye edıldıgınde ben cozemedım hangı yolu ızlemem gerek tavsıylerı beklıyorum
Şu başlığa bir göz attınız mı? http://www.nissanclubtr.com/forum/viewtopic.php?t=2583
Note 5 ile Tapatalk üzerinden gönderdim, yanlışlarımı mazur görün.
"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam
“Nissan Sohbet - Laf Lafı Açıyor” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir